[Ankara - MT]

selam arkadaşlar pazar günü biraz turlayayım dedim motoru sıkıştırınca 7000 devirden sonra bi haller oluyor birden hızlanıyor sanki sıkı tutunmasan üzerinden atacak acaba bu makine kabüratörlü olduğu için çift bari mi? yada bu bir sıkıntımı (Tıkanıklık falan) fikri olan var mı cbx 750 p

selam arkadaşlar pazar günü biraz turlayayım dedim motoru sıkıştırınca 7000 devirden sonra bi haller oluyor birden hızlanıyor sanki sıkı tutunmasan üzerinden atacak acaba bu makine kabüratörlü olduğu için çift bari mi? yada bu bir sıkıntımı (Tıkanıklık falan) fikri olan var mı cbx 750 p

abicim 750cc normaldir :queen:

bende tavsiye üzerine aldım, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 600f te kullanan bi arkadaşımda var...
bi sorunla karşılaşmadım yol tutuşu ve fren mesafesi çok iyi, yumuşak hamur olduğu için çabuk ısınıyo buda yol tutuşunu olumlu etkiliyo tek sorun yumuşak hamur olmasından kaynaklı ömrü biraz daha kısa olabilir okadar onuda görücez ilerki zamanlarda... o dediki bu böyle dedilere bakmamak lazım kullanan birisi olarak tavsiye ederim :cat: hem hesaplı hem kullanışlıdır gönül rahatlığı ile alıp takabilirsin arkadaşım.

ilgi ve alakana çok teşekkür ediyorum 06ares06 gerçektende vermiş olduğun bilgi benim için yön belirleyici olacak

Kullandığınız motor 9500 devir de maksimum gücü olan 91 beygire ulaşıyor. Bu devire yaklaştıkça gücünü hissettirmeye başlıyor. Çok normal bir durum. Güle güle kullanın...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirlerinizi benimle paylaştığınız için eminim sizden öğreneceğim bir çok şeyler daha var esirgemezseniz

Günaydınlar herkese..İyi haftalar.

merhaba ya dün akşam 20:00 sularında y.ayrancı hoşdere taraflarından geçmiş olma ihtimalin var mı? iki kişi gümüş 600f gördümdü de merak ettim acaba sen misindir diye ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------

Çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirlerinizi benimle paylaştığınız için eminim sizden öğreneceğim bir çok şeyler daha var esirgemezseniz

hocam motor hayırlı olsun. cbxlerin çok dayanıklı olduğunu biliyorum. iyi restore edildiyse daha uzun zaman hizmet eder, ancak yakıt tüketimi biraz üzebilir ama o da verdiği keyif düşünülürse göz ardı edilebilir. buluşmalara gelinde cbx in sesini duyalım :)

acı yok beybi acı yok :p
takılıyoz işte koltuk değnekleriyle bebiş.
sen naapan? çarşamba gelde öpüşelim. benim ev yakın ya, bi ihtimal değneklerle seke seke gelirim anatoliaya.

mete_han'ın son topiki gördün mü gürsel? geriden taakibediyo beni tosunpaşa :)

acı yok beybi acı yok :p
takılıyoz işte koltuk değnekleriyle bebiş.
sen naapan? çarşamba gelde öpüşelim. benim ev yakın ya, bi ihtimal değneklerle seke seke gelirim anatoliaya.

mete_han'ın son topiki gördün mü gürsel? geriden taakibediyo beni tosunpaşa :)

hayırdır ya kaza bela mı oldu geçmiş olsun ne oldu?

sağol hocam; bikaç sene önce elim bi motopisiklet kazasında önçapraz bağlarım kopmuştu. onlar yapıldı bi operasyonla, 4-5 hafta motor hadisesi yasak, evde takılıyoruz işte.

Sen söyleyince arayıp buldum konuyu. Bu forumda belli başlı yerlere giriyorum o yüzden kaçırmışım. Çarşamba geleceksen uğrarım. Şimdilik bi plan falan gözükmüyor o güne ait.

Geçmiş olsun Kuvvetmira. Kusura bakma haberimiz yoktu.
saol ceyar :cat:

Sen söyleyince arayıp buldum konuyu. Bu forumda belli başlı yerlere giriyorum o yüzden kaçırmışım. Çarşamba geleceksen uğrarım. Şimdilik bi plan falan gözükmüyor o güne ait.

gel gel gürsel, büyük ihtimal gelirim, mehtaba karşı iki çay içeriz :)

herkeze slm... arkadaşlar suzuki dl650 v storm' mu yoksa africa twin mi desem murat hocam direk africa diicek ama araştırma ve arayış içindeyim bilgi sahiplerinden yardım istiyorum. şimdiden teşekkürler... :silent:(murat abi artçısıyla ve yeni makinasıyla virajlarda çok yatıyomuş görenler var:) hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla kilometreler yap)

sayın arkadaşım, DL650 v stromun tipini sevmiyorum, africada sana kalın kaçar, yani epey heybetli ve ağır bir alet. bence bırakın bu motor işini, töbe edip hacca gidin en münasibi.

gelirken brut mask parfüm sık kendinede bi bakalım yeterince vahşi cazibeliyse ayır bikaç tane, yorma beni tükkana kadar, ameliyatlı bi insanım ben artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar