[Ankara - MT]

acı yok beybi acı yok :p
takılıyoz işte koltuk değnekleriyle bebiş.
sen naapan? çarşamba gelde öpüşelim. benim ev yakın ya, bi ihtimal değneklerle seke seke gelirim anatoliaya.

gel gel gürsel, büyük ihtimal gelirim, mehtaba karşı iki çay içeriz :)

gelirken brut mask parfüm sık kendinede bi bakalım yeterince vahşi cazibeliyse ayır bikaç tane, yorma beni tükkana kadar, ameliyatlı bi insanım ben artık :)

Ula beybilerle bebeğimlerle giriş yaptın.
Mehtaba karşı çay içerizle devam ettim.
Brüt parfüm sık gel ile bitirdin.

E şimdi sence bu yazıları okuyanlar ne düşünecek? Deli manyağı kişilik.
Evrimini tamamlayamamış gutup ayusu... Msn mi sandın burayı. Serdarla kenanın adını çıkardınız şimdide bizim adımız çıkacak iyimi?

Ben sana brut getiririm. beğenmezsen geri getiririm bu kadar basit. Ne sıkacam üstüme.

Way beaaaa... Çok asabi gördüm bugün kendimi...

Son düzenleme:

jr.

zeten abi "ben de gelirim" diyen çıkmadı hiç..özelinize girmek istemedik biz :mrgreen:

Geçmiş olsun, yeni haberim oldu :rendeer:

sağol abi, tendonların bağların tahribi kemik kırığından daha zahmetli bi tedavi gerektiriyo.

anatoliaya herkes davetli yafu, çıkıp bide akşam serinliğinde çiflik yaptımı tadından yenmez. hoş ben koltuk değneğiyle trafiğe çıkamam, tohtur yasakladı :)

merhaba ya dün akşam 20:00 sularında y.ayrancı hoşdere taraflarından geçmiş olma ihtimalin var mı? iki kişi gümüş 600f gördümdü de merak ettim acaba sen misindir diye ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------

hocam motor hayırlı olsun. cbxlerin çok dayanıklı olduğunu biliyorum. iyi restore edildiyse daha uzun zaman hizmet eder, ancak yakıt tüketimi biraz üzebilir ama o da verdiği keyif düşünülürse göz ardı edilebilir. buluşmalara gelinde cbx in sesini duyalım :)

Yok kardeş ben değildim. Ben genelde tekimdir. Haftaya p.tesi - salı müsait olucam (izne ayrılıyorum) Sana da uyarsa, takılırız biraz. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------

sağol abi, tendonların bağların tahribi kemik kırığından daha zahmetli bi tedavi gerektiriyo.

anatoliaya herkes davetli yafu, çıkıp bide akşam serinliğinde çiflik yaptımı tadından yenmez. hoş ben koltuk değneğiyle trafiğe çıkamam, tohtur yasakladı :)

Geçmiş olsun Kuvvetmira. Zor tedavidir, bilirim.

sağol septimus.

iyi geceler gürsel beybicim.
ne işler çeviriyon bu saatte tükkanda hiç kurcalamayalım.

bu arada yukardaki mesajını yeni gördüm bebeğim. yanlış anlaşılma olmasın, nişanlıyız biz gürselle :D

Son düzenleme:
Abi çağırmak ne kelime? Mutlaka ama mutlaka bekliyoruum...

Elbet beni korumaya birileri gelir diye düşünmüştüm. İnsanlık öldümü yafuuu? baksanıza adam niyeti bozmuş...

saol gürsel, bi konya planı var dönmüş olursam uğrarım muhakkak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 PM ----------

Yok kardeş ben değildim. Ben genelde tekimdir. Haftaya p.tesi - salı müsait olucam (izne ayrılıyorum) Sana da uyarsa, takılırız biraz. :cat:

tabi haftaya boşum ben de ne zaman müsait olursan görüşürüz...

İyi geceler herkese..Yarın yine yol var.. Uyumak lazım biraz da..

Emir görüşürüz o zaman....

Ula beybilerle bebeğimlerle giriş yaptın.
Mehtaba karşı çay içerizle devam ettim.
Brüt parfüm sık gel ile bitirdin.

E şimdi sence bu yazıları okuyanlar ne düşünecek? Deli manyağı kişilik.
Evrimini tamamlayamamış gutup ayusu... Msn mi sandın burayı. Serdarla kenanın adını çıkardınız şimdide bizim adımız çıkacak iyimi?

Ben sana brut getiririm. beğenmezsen geri getiririm bu kadar basit. Ne sıkacam üstüme.

Way beaaaa... Çok asabi gördüm bugün kendimi...

siz bittiniz olm :bounce: dua edin çarşambaya işim çıksın yoksa imam nikahına kadar gider bu iş sööleyim :rendeer:

biri kırmış MT şifremi birader, temizim :D
yukarıda sana bi yorum yapmıştım bişey sormuşun. araya gitmesin, faydalan.

Teşekkürler dostum inşallah bir organizasyonda birlikte oluruz.Benzin konusunda söylediğinde haklısın birçok ilgili arkadaşımda aynı düşüncede ,ama yapacak birşey yok sadece hafta sonları kullanabileceğimi düşünürsen olsun varsın ne yapalım

Beyler sorun değil. Yönetime söyleyelim hemen hesaplarınızı iptal etsinler....

Hehehheheheeee :p

jr.

Bizim ekibin bi feysbuk grubu falan var mı ya? İsim soyad gönderin ekleyeyim listeme

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar