günaydınn....
selam arkadaşlar pazar günü biraz turlayayım dedim motoru sıkıştırınca 7000 devirden sonra bi haller oluyor birden hızlanıyor sanki sıkı tutunmasan üzerinden atacak acaba bu makine kabüratörlü olduğu için çift bari mi? yada bu bir sıkıntımı (Tıkanıklık falan) fikri olan var mı cbx 750 p
bende tavsiye üzerine aldım, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 600f te kullanan bi arkadaşımda var...
bi sorunla karşılaşmadım yol tutuşu ve fren mesafesi çok iyi, yumuşak hamur olduğu için çabuk ısınıyo buda yol tutuşunu olumlu etkiliyo tek sorun yumuşak hamur olmasından kaynaklı ömrü biraz daha kısa olabilir okadar onuda görücez ilerki zamanlarda... o dediki bu böyle dedilere bakmamak lazım kullanan birisi olarak tavsiye ederim :cat: hem hesaplı hem kullanışlıdır gönül rahatlığı ile alıp takabilirsin arkadaşım.
selam arkadaşlar pazar günü biraz turlayayım dedim motoru sıkıştırınca 7000 devirden sonra bi haller oluyor birden hızlanıyor sanki sıkı tutunmasan üzerinden atacak acaba bu makine kabüratörlü olduğu için çift bari mi? yada bu bir sıkıntımı (Tıkanıklık falan) fikri olan var mı cbx 750 p
Günaydınlar herkese..İyi haftalar.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirlerinizi benimle paylaştığınız için eminim sizden öğreneceğim bir çok şeyler daha var esirgemezseniz
merhaba ya dün akşam 20:00 sularında y.ayrancı hoşdere taraflarından geçmiş olma ihtimalin var mı? iki kişi gümüş 600f gördümdü de merak ettim acaba sen misindir diye ?
hacı onlar %94 derya ile gökay'dır gezginmotor tayfasından.
acı yok beybi acı yok
takılıyoz işte koltuk değnekleriyle bebiş.
sen naapan? çarşamba gelde öpüşelim. benim ev yakın ya, bi ihtimal değneklerle seke seke gelirim anatoliaya.
mete_han'ın son topiki gördün mü gürsel? geriden taakibediyo beni tosunpaşa![]()
saol ceyar :cat:Geçmiş olsun Kuvvetmira. Kusura bakma haberimiz yoktu.
Sen söyleyince arayıp buldum konuyu. Bu forumda belli başlı yerlere giriyorum o yüzden kaçırmışım. Çarşamba geleceksen uğrarım. Şimdilik bi plan falan gözükmüyor o güne ait.
herkeze slm... arkadaşlar suzuki dl650 v storm' mu yoksa africa twin mi desem murat hocam direk africa diicek ama araştırma ve arayış içindeyim bilgi sahiplerinden yardım istiyorum. şimdiden teşekkürler... :silentmurat abi artçısıyla ve yeni makinasıyla virajlarda çok yatıyomuş görenler var
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla kilometreler yap)
gel gel gürsel, büyük ihtimal gelirim, mehtaba karşı iki çay içeriz![]()
http://www.youtube.com/watch?v=b836pNmeB_I
tamam len tamam, amma kaktın başımıza wudivudpekır gibi adamsın. çarşamba 18:31'de anatolia'da, ayarla saatini![]()