serkan, yibadan mı alacağız abi? uzak ya

ulusanda falan olmaz mı? olmaz dersen gene gideriz de ben motorla ulusta telef olurum.
haftaya "hoşgeldin ewo" buluşması yapalım ahanda şimdiden organizasyon :mrgreen:. gelmek için elimden geleni yapacağım. baktım gelemiyorum şantiyeyi sabote eder, onlar toparlanana kadar yine gelirim.
güzergah planım şu şekilde:
pazar sabah erken trt yan yolda ya da anatolyada buluşma,
oradan taşpınar köyü "park 166" (açık hava) cafeye toplu sürüş. Bahçede çimlere, minderlere yayılmaca, buz gibi içecekler ve kahvaltı. (çok keyifli yerdir)
oradan hiç görmemiş olanlar için incek-gölbaşı arası, hacılar köyü yolu bomboş (kaymak asfalt) keyifli yoldan gölbaşına iniş (en az sizi geçirdiğim yol kadar keyifli) ve eymirin ön kapısından motorcu girişi

(buradaki amaç uzuuunca toplu sürüş yapmak. yolu baya uzatıyoruz ama motorun üstünde olmaktan ben memnunum..bilmem size uyar mı?)
eymir marinada (saat 1 civarı varabilirsek kürek takımı yerini sıradan

insanlara bırakıyor ve açılabiliyoruz) 1 saatlik kürek ve göl keyfi. (parmaksız eldiven varsa mutlaka getirin yoksa kürek feci su toplatır bir hafta onlarla oynarız..sonrası kalıcı nasır)
yorgun ve bitkin halde yelkenci büfede balık-sucuk-köfte ekmek keyfi, muhabbete ve foto çekmeye devam.
oradan toplu resim için geleneksel

manzaralı yerimizde pozumuzu alıp foto için birilerinin geçmesini beklemek (ne gırgırdı ya)
sonra da toplu çıkar dağılırız.
Ne dersiniz? Hoş olmaz mı?