[Ankara - MT]

Katılım
28 Nis 2009
Mesajlar
1,946
yok sanırım evren ama ankara mt diye bir grup yaparsan katılırız :)
bir tane buldum ankara mt diye 14 kişi var ama tanımıyorum
bizde öz ankara mt diye grup acalımmı
 
Son düzenleme:
Katılım
15 Eyl 2006
Mesajlar
381
bu grubu yeni gördüm, üye oldum bilginize.. (hanefi kansız) aslında kendimi yasin diye tanıtıyorum ama nüfusta o isim yok, yinede herkes bana yasin der :)
 

jr.

Katılım
19 Kas 2006
Mesajlar
2,724
ben geliyorum haftasonu. pazar günü ermanla, bahsettiğim güzergahta turlayayacağız. tanıştığımız tanışmadığımız herkesi bekliyoruz.
 
Katılım
22 Tem 2008
Mesajlar
299
serkan, yibadan mı alacağız abi? uzak ya :) ulusanda falan olmaz mı? olmaz dersen gene gideriz de ben motorla ulusta telef olurum.

haftaya "hoşgeldin ewo" buluşması yapalım ahanda şimdiden organizasyon :mrgreen:. gelmek için elimden geleni yapacağım. baktım gelemiyorum şantiyeyi sabote eder, onlar toparlanana kadar yine gelirim.

güzergah planım şu şekilde:

pazar sabah erken trt yan yolda ya da anatolyada buluşma,

oradan taşpınar köyü "park 166" (açık hava) cafeye toplu sürüş. Bahçede çimlere, minderlere yayılmaca, buz gibi içecekler ve kahvaltı. (çok keyifli yerdir)

oradan hiç görmemiş olanlar için incek-gölbaşı arası, hacılar köyü yolu bomboş (kaymak asfalt) keyifli yoldan gölbaşına iniş (en az sizi geçirdiğim yol kadar keyifli) ve eymirin ön kapısından motorcu girişi :) (buradaki amaç uzuuunca toplu sürüş yapmak. yolu baya uzatıyoruz ama motorun üstünde olmaktan ben memnunum..bilmem size uyar mı?)

eymir marinada (saat 1 civarı varabilirsek kürek takımı yerini sıradan :p insanlara bırakıyor ve açılabiliyoruz) 1 saatlik kürek ve göl keyfi. (parmaksız eldiven varsa mutlaka getirin yoksa kürek feci su toplatır bir hafta onlarla oynarız..sonrası kalıcı nasır)

yorgun ve bitkin halde yelkenci büfede balık-sucuk-köfte ekmek keyfi, muhabbete ve foto çekmeye devam.

oradan toplu resim için geleneksel :p manzaralı yerimizde pozumuzu alıp foto için birilerinin geçmesini beklemek (ne gırgırdı ya)

sonra da toplu çıkar dağılırız.

Ne dersiniz? Hoş olmaz mı?

Paterni hatırlatmak iyi olur:)
 

jr.

Katılım
19 Kas 2006
Mesajlar
2,724
teşekkürler abi. tanışacağız inşallah bu hafta. feysbuk ankara mt grubuna katıldık. ne işe yarar bilmiyorum ama sizleri de bekleriz :mrgreen:
 
Son düzenleme:
Katılım
22 Tem 2008
Mesajlar
299
Burası iyiydi, şimdi bölünecez, haberleşmelerde sıkıntı yaşayacağız :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------

Ben burada kalmayı tercih ediyorum.
 
Katılım
28 Nis 2009
Mesajlar
1,946
burda pek bir haberleşme ve grup yok ortada zaten ankara mt yalan olmuş.....diger illerin mt si ile kıyaslayınca öle görüyorum,benim için motordan önce arkadaslık gelir anlasabilecegim insanlarla tanısmak ve onlarla geziler yapmak zamanı güzel paylaşmaktır benim için...burdan başka bir grup olması taraftarı degilim gerekte yok zaten ancak insanların facebookta kendini anlatan bir profili olması birbirimizi tanımamız acısından daha saglıklı diye düsünüyorum...ordaki grupta ankara mt farklı bir sey degil...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------

bu grubu yeni gördüm, üye oldum bilginize.. (hanefi kansız) aslında kendimi yasin diye tanıtıyorum ama nüfusta o isim yok, yinede herkes bana yasin der :)

Yasin bu nasıl bir ad soyaddır böle korktum valla:cyclopsan tarihe damganımı vurcan öle bir ismin varmış:cherry:
 
Katılım
5 Nis 2006
Mesajlar
454
Beyler bende burdayım. Facebookdan pek haz etmeyenlerdenim. Haftasonu dediğim gibi, malesef katılamıyacağım...:farao:
 

jr.

Katılım
19 Kas 2006
Mesajlar
2,724
Ya oradaki olay biraz farklı. Şimdi burayı takip etmek daha kolay ama, dedik ki aklında motosiklet olan birilerini de kandırır aldırırız, sonuçta feysbuk hesabı olan herkesin arkadaş çevresi orada. Grubumuzun büyümesi daha kolay olur. Asıl duyurular buradan olur, mesela oraya şöyle yazdık. "Pazar günü toplanıyoruz, detaylar Ankara MT web topicimizde" Hani oradan toplanıp biz gidiyoz gelen gelsin yok. Burası bizim evimiz, planlar burada yapılır, oradan da milete reklam yaparız fena mı?
 
Katılım
17 May 2009
Mesajlar
142
beyler pazar gunu isallah bennde geliyorum.. bende bu gurubun bolunmesi taraftarı deigilim. faceye sararrsak orda kalırız gibime gelioo.. bilemiorum
 

jr.

Katılım
19 Kas 2006
Mesajlar
2,724
Tutar abi, Dombay abi garanti gelir. Fatih de gelir Ankara'lı endurocuların mekanı oralar. Biz tarlalarda model uçak kaldırırken onlar yanımızdan geçiyordu her hafta. "Kim daha artis?" yapıyoduk birbirimize. Görsün o da tam onluk mekanlar (ver coşkuyu)

Benim siteye üye ama başlığa uğramayan bir abim var "kızılbere" nikli o da gelir Keeway SS 250 cruiserla. Bir de motorcu ablam var hyo gv 250li o da gelebilir belki. Buradan gelen de olur Emir var daha mesela. Gelir elbet birileri.

Ama unutma "Ankara MT'li"...Sen yoksan bir kişi eksiğiz!!! :p

Yok abi birşeye sardığımız bölündüğümüz ya oradan da ilan edelim diyorum. 15 kişi var oraya üye tanımadığımız. Fena mı olur gelsinler.
 
Katılım
14 May 2008
Mesajlar
10,340
Tüm İslam aleminin ve Ankaralı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:
 
Katılım
10 Haz 2009
Mesajlar
13
arkadaşlar bu buluşmaya bende gelmeye çalışcam ama tam saat verebilirmisiniz??
(Belki daha önce konuşulmuştur ama ben göremedim pardon..!)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst