[Ankara - MT]

jr.

Abi kötü döneme denk geldik ben yokum sen yoksun. Ama elbet tanışırız. Gürsel Abi'de bi çay çekeriz :p

jr.

Geçer geçer..Neleri geçmişiz hepsine gülüyoruz..
Benim gözler kapanıyor..Bugünlük benden bu kadar herkese iyi geceler. Yarın şantiye bekler :pale:

kardeş gelmeye gelelim de gelecek yüz bırakmıyorsun ki.. her geldiğimizde bir şey hediye ediyorsun. mahcup ediyorsun adamı. sonra da niye gelmiyorsun diyorsun.

ondan sonra da çay içmeye olsun beklerim miş..

Tamam kankam sen yeterki ziyaretime gel. Hediye neyim yoktir bundan sonra...
Hatta fazla fazla tahsilat vardır. ok mi? :rendeer::p:rendeer:

bana niye bişey hediye etmiyon tosunpaşacım? kırıldım :(
brut mask parfüme hayır demezdim oysaki :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam kankam sen yeterki ziyaretime gel. Hediye neyim yoktir bundan sonra...
Hatta fazla fazla tahsilat vardır. ok mi? :rendeer::p:rendeer:

tamamdır.. bundan sonra ele birse bize 2 misli fiyat vereceksin :) kapiş?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------

Geçer geçer..Neleri geçmişiz hepsine gülüyoruz..
Benim gözler kapanıyor..Bugünlük benden bu kadar herkese iyi geceler. Yarın şantiye bekler :pale:

bende duştan çıktım giyinip yola koyulacağım.. herkese iyi akşamlar

tamamdır.. bundan sonra ele birse bize 2 misli fiyat vereceksin :) kapiş?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------

bende duştan çıktım giyinip yola koyulacağım.. herkese iyi akşamlar

aman dikkat et aksam yollarda ,uykuna dikkat bundan sonra kenara cek ıhmal etme üzme burdaki insanları:cat: iyi yolculuklar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aman dikkat et aksam yollarda ,uykuna dikkat bundan sonra kenara cek ıhmal etme üzme burdaki insanları:cat: iyi yolculuklar...

kendinize iyi bakın arkadaşlar, merak etmeyin benim koruyucu meleğim iyi çalışmıştır hep. ben de aklımın yettiğince oa destek olmaya çalışacağım bundan sonra :)

Allah hepimizden kaza belayı uzak tutsun.

yolun açık olsun sağ salim gitmişsindir umarım...

Ya ben Eymirde kimin kaskla oynuyodum? LS2 markaydı ama onu bulamadım feyizde var mı?

kask benimdi abi feyizoğlunda var... LS2 yedek parça konusunda lazerden daha uygun fiyatlı.
güvenlik sewrtifikaları var için rahat olabilir ama sesi diğer kaliteli kasklara göre daha fazla alıyor malesef :silent:

benim kask ls2 targa modeli abi.. belki resimde tanıyamamış olabilirsin

ankara mt yarın hava güzel olursa eger bir şeyler yapalımmı en kötü gidip oturalım bir yerde motorlar kaynassın :D

ankara mt yarın hava güzel olursa eger bir şeyler yapalımmı en kötü gidip oturalım bir yerde motorlar kaynassın :D

Son anda bir aksilik çıkmazsa ben yarın öğleden sonra 1-2 saat tükkanı kapatıp gidip anatolia da oturup kafa dinleyeceğim. Gelen olursa tavla atabilirz. Ama dediğim gibi son anda bi aksilik olursa yan çizebilirim. Demedi demeyin :p

Bu arada scuderia06 sizin internet sitesine göz attım lakin, zeytinyağlı yaprak sarma göremediiiiim?....
:salut::salut::salut::salut:

Son düzenleme:
Son anda bir aksilik çıkmazsa ben yarın öğleden sonra 1-2 saat tükkanı kapatıp gidip anatolia da oturup kafa dinleyeceğim. Gelen olursa tavla atabilirz. Ama dediğim gibi son anda bi aksilik olursa yan çizebilirim. Demedi demeyin :p

Bu arada scuderia06 sizin internet sitesine göz attım lakin, zeytinyağlı yaprak sarma göremediiiiim?....
:salut::salut::salut::salut:

cinnah subesınde var bültende yok... :mrgreen:
motora canta taktıgım zaman getiririm:queen:
anatolia ya gelirim bende aksilik cıkmassa senin gibi :)

jr.

Ben olacaktım sizi daha nerelere götürürdüm...Bensiz toplaşmayın ülen :pale: bensiz toplaşan sağanağa tutulsun :p

Bu bit pazarındaki ilanımı nasıl sileceğim bilen var mı?

Targa'dan şaşmayacaksın çok güzel duruyordu. Ama bana pahalı ondan görmemişim :mrgreen:. Feyizdeki daha koyu renk çıkmış fotoda.

Son düzenleme:
hava durumuna baglı olarak bir seyler yapabiliriz yarın sanki hava bozuk olcak gibi gözüküyor:silent:

jr.

Lem..kime diyom..bak hala plan yapıyolar :p

Bu arada raporumu sunayım. Şu sıralar Ankara'da yağmur görünüyor. Yağacak olursa sabah saatlerinde zemin ıslak olabilir. Sabah 6-12 arası yağış güneyini teğet geçiyor.

Yani bu gece 12ye kadar yağarsa sabah yalan olur. Yağmazsa öğlen 12ye kadar çok düşük ihtimal de olsa hava gözlenip çıkılabilir. 12den sonra serbest. Zemin kuruysa beni özleyin.

Size güzergah söylemiycem ben götürürüm gelince. Ankara'nın en gezenti adamıyım bende malzeme bol :mrgreen:

Son düzenleme:
ANKARA Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra parçalı az bulutlu 15 - 26

0612buyuk.PNG

1218buyuk.PNG

jr.

Ahanda Gürsel Abi de şematik göstertmiş. Abi seni meteorla haşır neşir görmek sevindirdi :mrgreen:

sonuc olarak oglen vakti moganda bulusabilirmiyiz acaba ? hava guzel olursa saat 12 de moganda bulusalım mı arkadaslar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar