kardeş gelmeye gelelim de gelecek yüz bırakmıyorsun ki.. her geldiğimizde bir şey hediye ediyorsun. mahcup ediyorsun adamı. sonra da niye gelmiyorsun diyorsun.
ondan sonra da çay içmeye olsun beklerim miş..
Tamam kankam sen yeterki ziyaretime gel. Hediye neyim yoktir bundan sonra...
Hatta fazla fazla tahsilat vardır. ok mi? :rendeer::rendeer:
Geçer geçer..Neleri geçmişiz hepsine gülüyoruz..
Benim gözler kapanıyor..Bugünlük benden bu kadar herkese iyi geceler. Yarın şantiye beklerale:
tamamdır.. bundan sonra ele birse bize 2 misli fiyat vereceksinkapiş?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------
bende duştan çıktım giyinip yola koyulacağım.. herkese iyi akşamlar
aman dikkat et aksam yollarda ,uykuna dikkat bundan sonra kenara cek ıhmal etme üzme burdaki insanları:cat: iyi yolculuklar...
Ya ben Eymirde kimin kaskla oynuyodum? LS2 markaydı ama onu bulamadım feyizde var mı?
bana niye bişey hediye etmiyon tosunpaşacım? kırıldım
brut mask parfüme hayır demezdim oysaki![]()
ankara mt yarın hava güzel olursa eger bir şeyler yapalımmı en kötü gidip oturalım bir yerde motorlar kaynassın![]()
Son anda bir aksilik çıkmazsa ben yarın öğleden sonra 1-2 saat tükkanı kapatıp gidip anatolia da oturup kafa dinleyeceğim. Gelen olursa tavla atabilirz. Ama dediğim gibi son anda bi aksilik olursa yan çizebilirim. Demedi demeyin
Bu arada scuderia06 sizin internet sitesine göz attım lakin, zeytinyağlı yaprak sarma göremediiiiim?....
:salut::salut::salut::salut: