[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nevet... artık motosikletsizim. hatta kaskım da yok. hatta ve hatta yazlık kışlık eldivenlerim de yok. hatta ve hatta motosikletin kilitleri de yok..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 PM ----------

Gencay sağol. Sen satarsan motoru ne alacaksın?

valla şu an iki arada bir deredeyim..

bir tarafta zaten birikmiş bazı ödemeler var. ki kredi borçları falan da.. 2 kazanıp 3 harcamanın vermiş olduğu bir açıklık da var..

bir yandan yeni bir düzen kurma isteği. belki bi şehir değişikliği belki bi evlilik.. bişilere sıfırdan başlayabilmek için bile tutan zincirleri kırabilmek lazım.. yani alacak verecek derdi olmamalı..

bir yandan da er5 yada nx_falcon un ancak kesebileceği bi bünye var..

bunların arasında gidip gelen bir gencay var.. şu an için tek diyebileceğim hayırlısı olsun..

jr.

Ne iş Gencay? Motor defterini kapatmış gibi konuşuyorsun.:pale:

Hayırlısı olsun ya tanışacaktık daha kötü oldu :pale:

sırtlık, dizlik, dirseklik, body armor, mont, pantolon, bot bakınan arkadaşlar varsa elimdekileri uygun bedellerle çıkarmayı düşünüyorum. ki neredeyse tamamı 10 kere ya giyilmiş ya giyilmemiş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 PM ----------

Ne iş Gencay? Motor defterini kapatmış gibi konuşuyorsun.:pale:

Hayırlısı olsun ya tanışacaktık daha kötü oldu :pale:

ne kapatması be hocam :) ben bu davaya geleceğimi koydum :)

kaç kişi motosikletleri seviyorum diye makine mühendisliği yerine motor öğretmenliğini seçer :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 PM ----------

hayırlı olsun,
giden her motor yenisini getirir:p
gs500 var bu arada düşünürseniz:)

hocam gs500 de çok güzel motosiklet. hatta viraj yeteneğinin er5 den daha iyi olduğunu söylüyorlar. cidden de er5 e alternatif olarak düşünüyorum. karşılaşınca sizden bilgileri alırım :)

Gencay kankam uzundur görüşemiyoruz, haberlerini buradan alıyorum... Buna da şükür tabiki.
Hayırlı uğurlu olsun motorunu satmışsın.... Umarım hayallerindeki motorların kat ve kat güzelleri senin olur.
Sen bi ara fırsat bulup yeni motor alırsın benden söylemesi.

jr.

Abi dizliklerini ben alabilirim ihtiyacım var. İlle de satacağım dersen.

hocam tek dizliği 20, dizlik dirsekliği 30 dan verebilirim. hangisini istersen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 PM ----------

Gencay kankam uzundur görüşemiyoruz, haberlerini buradan alıyorum... Buna da şükür tabiki.
Hayırlı uğurlu olsun motorunu satmışsın.... Umarım hayallerindeki motorların kat ve kat güzelleri senin olur.
Sen bi ara fırsat bulup yeni motor alırsın benden söylemesi.

valla inanır mısın. şimdi biraz dinleneceğim sonra hazırlanacağım yine yolculuk.. ne olacak bilmiyorum.

jr.

Nasıl ulaşacağım sana. Bana dizlik lazım ceketim var dirsek korumalı. Ne zaman Ankara'dasın, ve neresindesin?

maltepedeyim. istersen kargo ile gönderebilirim. sende bir ara garanti veya yapıkrediye havale yaparsın.

jr.

İşyerin nerde peki? Elden aldırabilirim ben Kayserideyim ama hemen yarın aldırabilirim peşin para.

hocam parasında değilim doğrusu. ben gürsele bırakayım çünki yola çıkcam, sanırım ayıp olmasın diye kabul eder o da.. sen oradan yarın aldırırsın.

yalnız senden ricam, benim satılık ilanına bak ne alacağını gör.

jr.

Tamam abi konuştuğumuz gibi. Sonra hallederiz görüşünce o halde. Ben zaten aynısından alacaktım. İyi oldu. Mesajını Bekliyorum.

Gencay ne demek dostum illaki getirip bırakabilirsin. Ben nede olsa sabah 10 akşam 10 tükkandayım. Bir işe yaramış olurum böylece. Jr benim tükkanı nasıl bulur orası biraz gizemli işte...

:D

jr.

Abi etlik uzak ya. Biz konuştuk evin orada esnafa bırakacak. İkinize de teşekkürler.

hocam ben özelden sana adresi ve nasıl ulaşacağını yazdım.

kolay bi yerde zaten..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------

kardeş gelmeye gelelim de gelecek yüz bırakmıyorsun ki.. her geldiğimizde bir şey hediye ediyorsun. mahcup ediyorsun adamı. sonra da niye gelmiyorsun diyorsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

Ohh ohh ne güzel. Seninle çok iyi anlaşacağımıza dair bir his var içimde. :p:p:p

Alışveriş işin şakası bi çay içmeye olsun mutlaka beklerim. :cat:

ondan sonra da çay içmeye olsun beklerim miş..

jr.

hediye mi!!! açılın ben de geliyorum abi çaya :mrgreen:

Tamam Gencay sağol yarın alırız. İyi yolculuklar.

Son düzenleme:
hayırlı olsun evren, tanışabilmek dileği ile :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar