[Ankara - MT]

ben cuma gunu fuarda olucam butun gun allah kısmet ederse...

bu mıtıng ısınıde hemen halletsek ıyı olcak hemen valılıkten bı yazı alıp en kısa surede toplasmak lazım...havalr bırazcık ısınsın katılım cok olsunkı daha cok sesımız cıksın.....

merhaba arkadaşlar. bir iş gezisi için ankaraya geliyoruz bugün ve geceyi nerede geçireğimiz hakkında bir fikrimiz yok. Tavsiye edebileceğiniz kaliteli ve fazla pahalı olmayan otel yada pansiyon tavsiyelerinize ihtiyacım var..

buralarda yokkene baya kulaklarım çınlatılmış,eyvallah..
galiba otobüs gözüktü bize.
fuardan kıyafet alcam....(kask-mont-eldiven -çizme vs...)..
bu arada arabayı zaten çok kullanmadığımdan değiştirmenin hiç anlamı yok....garaj arabası oldu.....
bu arada alpercim para var huzur yok kısmı öldü:
para da yok huzurda ya devşirdik genel durumu :(

jr.

-Ya arkadaşlar eymir gölüne giriş için hiç kart alan war mı?
-Bu sene kaç para oldu? (350 diye duydum doğru mu)
-Nereden sorarız nasıl temin ederiz?

Eymir konusunda ekstradan bilgileriniz de warsa iyi olur bıktım araçsız girmekten.

-Ya arkadaşlar eymir gölüne giriş için hiç kart alan war mı?
-Bu sene kaç para oldu? (350 diye duydum doğru mu)
-Nereden sorarız nasıl temin ederiz?

Eymir konusunda ekstradan bilgileriniz de warsa iyi olur bıktım araçsız girmekten.

normalde motosiklet için bi şey istemiyolar ama otomobiller için zaten fiş kesip sokuyolardı en son. eskiden sadece odtu mensupları girebiliyordu ama sonradan belediye sayesinde değişti bu kural. ben kartı sadece odtu personeli alabiliyor diye biliyorum yanlış olabilir ama...

jr.

Yok herkes alabiliyo kartı. Motorla giremiyoruz denedim değişik bekçilere karşı. Yaya olarak her pazar oradayım. Teşekkürler.
Var mı başka yardımcı olabilcek?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar,
muratla ben cuma akşam yada gece saatlerinde istanbula doğru yola çıkacağız fuara gelmek isteyen varsa arka koltuk tamamen boş. ulaşabilirsiniz. 5063995019

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar