[Ankara - MT]

Arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsun, toparlanmaya devam edelim, hava güzel olduğunda da buluşalım

Super Moderator
Sayfamızda Bayramımızı kutlayan kutlamayan tüm motosiklet dostlarının geçmiş bayramını kutlar kazasız sürüşler dilerim.

ewt hepimizin geçmiş byramı kutlu olsun her nekadar faaliyet görülemesede:mrgreen::p

evet bende yazmak ıstedım...hepımızın gecıs bayramı kutlu olsun...artık onumuzdekı sezon ankara daha canlı olsun bu bayramda bızım ıcın bunu dıledım...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi, yaşlılık belirtileri tamam da alzheimer'a daha vardı ya...:)

Bu vesileyle tüm Ankara'nın ve başkentli ama İzmir'li olanların da geçmiş bayramı kutlu olsun...:)

Vah vaaah..... Senide kaybetmişiz..... :p:p

Baksana bi... Önce bayramlarını sonra geçmiş bayramlarını kutlamışız.... :wiinkk::wiinkk: Yani kutlama 2 kere olmuş.... :cat::cat:

Sen motorculara takılma..Free takıl.... Eksozları seni zehirlemiş.... Gaza gelme... :cherry::p

selamlar Ankara mt.kısa bir süre için İstanbul mt den Ankara mt ye transfer oldum (kabul ederseniz) bende geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım:cat:

selamlar Ankara mt.kısa bir süre için İstanbul mt den Ankara mt ye transfer oldum (kabul ederseniz) bende geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım:cat:
ankara mt de kabul etcek adam bulabilirsen neden olmasın.ama tek başına burayı ben toplarım dersen görüşmek üzere.

Adana İl Temsilcisi
Ankara Mt'nin Yeni Yılını En Içten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Antalya Mt sevgili Ankaralı motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz

Ankara MT'nin yeni yılını kutlar, sizlere ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir geçirmenizi temenni ederiz. Sevgilerle Çanakkale MT

ankara mt nın yenı yılını en ıcten dıleklerımle kutlar saglıklı mutlı huzurlu bır yıl dılerım...

yeni yılın;

kellere saç,

hastasına maç,

züğürde para,

işsize iş,

dişsize diş,

olmayana çocuk,

üşüyene gocuk,

rakıya buz,

yemeğe tuz,

nazar değmişe hoca,

evde kalmışa koca,

dırdırcıya akıl,

onu cekene sabır vermesini dilerim herşey gönlünüzce olsun......

YENI YILINIZ KUTLU OLSUNNNNNN

Erhan Karaibrahim

yeni yılın;

kellere saç,

hastasına maç,

züğürde para,

işsize iş,

dişsize diş,

olmayana çocuk,

üşüyene gocuk,

rakıya buz,

yemeğe tuz,

nazar değmişe hoca,

evde kalmışa koca,

dırdırcıya akıl,

onu cekene sabır vermesini dilerim herşey gönlünüzce olsun......

YENI YILINIZ KUTLU OLSUNNNNNN

Erhan Karaibrahim
:) cümleten amin ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluk dolu bir yıl dilerim.....:rendeer:

İzmirden sevgiler..... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar