[Ankara - MT]

jr.

Aydoğan dostum bence de sıralama yazdığın şekilde. Yağ sorununu halletmişlerse iyi olmuş. Nazar değmesin severek binmeni dilerim =)

Motutku kardeş çok uzun sürüyo yaa okumak =) ama bana baya faydası olmuştu. umarım gönlüne göre bişey alırsın.

Son düzenleme:
Aydoğan dostum bence de sıralama yazdığın şekilde. Yağ sorununu halletmişlerse iyi olmuş. Nazar değmesin severek binmeni dilerim =)

Motutku kardeş çok uzun sürüyo yaa okumak =) ama bana baya faydası olmuştu. umarım gönlüne göre bişey alırsın.

Yanlış karar sonucu motosikletten soğutacak bir makine almak yerine biraz zaman ayırıp okumak daha mantıklı olacaktır, tamamını okuyacağım inşallah. Temennin için de sağol Jr. Keyifli ve kazasız sürüşler...

İyi dileklerin için teşekkürler hocam.

herkese selam.
bu aralar toplantılar oluyor mu ? varsa katılmak tanışmak isterim.
gerçi ankarada kar bu hafta sonu etkili oldu ama şu an 7. caddede burger kingdeyim ve pamperonun önünde 1200 gs, fazer. aquila dan oluşan bi grup gördüm bitim kanlandı :)
haber verirseniz sevinirim...

jr.

arkadaşlar eymir kartını aldım. arabayla da girerim diye. detayları isteyen olursa paylaşırım.

herkeze merhaba

selam arkadaslar BEN ANKARA MEMEUR SEHRİ BU YUZDEN DE BUTUN ZIHNIYETLERDE MEMUR GIBI DIYORUM DA KIMSE INANMIYOR GELIP GIDIP BAKIYORUM KIM EN SON NE KONUSMUS DIYE HALA AYNI YAZI VAR KIMSE YOK YA BENDE DOĞMA BUYUME ANKARALIYIM AMA BUNEDIR YA HIC KIMSEDE SOSYALLIK YOK MILLET ANCA HAFTA SONU OLUNCA ALIŞ VERIS MERKEZINE GITMEYI BILIYOR BASKA BIR SEY YOK MOTORUMU ALINCA ORGANIZASYONLARI BEN YAPACAM YOLLARDA TEKTUK KEYFE BINENLERI GORUYORUM YADA ALAYI KURYE ANKARADA BITMIS YA MOTOR LA SOSYALLIK:salut:

sçetin çok iyi söylemissin malesef ankara motor olarak pasif bir şehir tabi nedenler arasında çok yokuşlu ve kalabalık trafiginde katkısı büyük..
umarım havalar duzeldıgınde yeterlı sayıyı elde ederiz de gezi olaylarına el atarız diyorum...

Geziler kış olsada yapılıyor arkadaşlar sadece pek fazla siteye yazılmıyor ilgi gösterilmediğinden profilimden msn adresimi eklerseniz sizide online olarak bilgilendiririz..

hoşgeldiniz arkadaşlar ankarada organizasyonlar oluyor ama malum 1 aydır yağmur yağıyor pek çıkılmıyor çıkılsa bile saniye içersinde karar veriliyor bana email adreslerinizi yada cep numaralarını atarsanız haber verebilirim
yada kenan arkadaşımıza

bu arada ybrsi olan yokmu yaww tanısalım gezelim akalım gecelere :)

Serdar geçen gün bahçeliye gitmişsiniz 15 - 20 motor dogrumudur? bide hafta sonuna bi organizasyon yap hadi bakem :)

arkadaşlar ben şimdiye kadar sadece scooter kullandım.ehliyetim var ama hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım.bana parası neyse motor öğretebilecek birileri var mı?ayın 15inde izin için ankaraya gelicem.o arada varsa boş vakti olan bir arkadaşım bana motor öğretebilirse çok mutlu olurum.

arkadaşlar ben şimdiye kadar sadece scooter kullandım.ehliyetim var ama hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım.bana parası neyse motor öğretebilecek birileri var mı?ayın 15inde izin için ankaraya gelicem.o arada varsa boş vakti olan bir arkadaşım bana motor öğretebilirse çok mutlu olurum.

kişilerden öğrenmek yerine bunun için profesyonel ders veren hoca veya kurumlara yönelmeniz sizin için iyiolur.ancak bu da beraberinde bellibir maliyet getirecektir....

arkadaşım öyle paralı maralı değil tabi ki de istersen önümüzdeki hafta sonu biraz teorik biraz da pratik çalışma yaparız. hatta arkadaşların toplantısı falan olursa ona da gideriz.

jr.

yaamur war dediler cıkarmadım motoru..camdan gecen mutlu motorları izliyorum yok boyle bişiy =)

Hani yemekler müsilli diyolar da müdür onlara yedirip izlerken onlar sırıta sırıta yiyo ya onun gibi ehah =)

Son düzenleme:
selam ankaralı mt ci abiler:)martın sonunda veya nisanın 15 inde bi motor alıcam ALLAH izin verirse.bişi sorcam ne gibi aktiviteler yapıyosunuz gezilerinizde :silent:motoru alınca bizde katılabilirmiyiz:rendeer:

katılabilirsin elbette fekat bi baklava seramonisi war, onu yerine getirmen şartıyla :) bugün bi ahlatlıbel-gölbaşı-eymir yaptık.

katılabilirsin elbette fekat bi baklava seramonisi war, onu yerine getirmen şartıyla :) bugün bi ahlatlıbel-gölbaşı-eymir yaptık.

baklava kurbanınız olsun yhaw:)yeterki motoru bi alıyım bizzat kendim yapıp yedirecem size:queen::queen::queen:şaka yaptım tabi ki:cherry:

genelde kaç kişi toplanıyonuz peki bu motor körü ankarada:pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar