Selam millet, tatlıyı yemişsiniz afiyet olsun.Sizlere birkonu danışmak istiyorum.
Eve 65 cm.lik akvaryum aldım.Akvaryum hakkında pek bir bilgim yok.Akvaryumcu abi sabah akşam yemini at haftada 2 kerede motoru temizle başka birşeye gerek yok dedi.Evinde veya iş yerinde akvaryumu olan balık besleyen arkadaşların fikirlerini görüşlerini almak istiyorum.Püf noktaları nedir? , nelere dikkat etmek lazım? , alalı 4 gün oldu su göl suyu gibi oldu niye bu kadar çabuk kirlendi anlamadım. Beslediğim balıklar toplam 25 adet ,Akvaryumcunun tabiriyle japon,köpek balığı, tropikal renkli balıklar,vatoz,bebek yüzlü japon,çöpçü balığı,astronot.Fikirlerinizi bekliyorum.
Abi benim japon ve teleskop balığım vardı. Ben de çok uzman değilim ama akvaryumu güneş gören bir yere koymamanı tavsiye ederim. Çünkü güneş suyu çabuk kirlendiriyor. Ayrıca birde vitaminleri var haftada iki kez falan verirsen daha dayanıklı oluyorlar. Sonra bir de bir büyüğüm bana akvaryumun suyunun içine az biraz tuz at demişti. Başkaca bildiğim yoK. Ama benim japonlar üç senedir yaşıyorlardı, geçenlerde öldü birisi :salut:
Son düzenleme: