ankara mt cok güzel... peki ama siz, neden daha iyi tanıtmıyorsunuz ülkenizi??
evet kitlemişler ama bizi susturamazlar
akşam 20:30 gibiydi dükkana gittim ama kapalıydıçadır alacaktım ama kısmet değilmiş.
bu arada bu akşam buluştunuzmu
Ankara rüçenle bir başka güzel
çadır dediğin branda ise henüz tükkanımızda mevcut değil, ama gelip çayımızı içebilirsiniz
Bu arada yeni avartım (halis'in değimiyle) nasıl olmuş :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
![]()
motorize ekip cin ali nin topu ile verilmek istenen mesaj nedir, ben şimdi buradan kemalettin tuğcu kitabı koyabilir miyim peki seslenmek istiyorum
puro her yeri karıştırıyorsun ne biçim adamsın, ikincisi değerli ankaralı motosiklet severler yok öyle tatlı adetimiz falan, tamamen kandırılıyorsunuz :cherry:
istanbulda tatlıya hasret bir yaşantı ah ah
günaydın mt hadi gezelim:queen::queen:
çadır dediğin branda ise henüz tükkanımızda mevcut değil, ama gelip çayımızı içebilirsiniz
![]()
[/QUOT![]()
subcomandante şirinbaba ::xicon_ev::xicon_ev
günaydın mt hadi gezelim:queen::queen:
berberin videodu çoğunuz izlediniz ama arşiv yapmak istersiniz belki
http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-berber/528340
murat abi ebene .....r:
far ne oldu far???
http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-berber/528340
murat abi ebene .....r:
yok yok durumlar fena.
bu yeni nesilde yaşlılara saygı kalmamış
ne farı ?? bu arada günaydın
ne farı ?? bu arada günaydın
Selam millet, tatlıyı yemişsiniz afiyet olsun.Sizlere birkonu danışmak istiyorum.
Eve 65 cm.lik akvaryum aldım.Akvaryum hakkında pek bir bilgim yok.Akvaryumcu abi sabah akşam yemini at haftada 2 kerede motoru temizle başka birşeye gerek yok dedi.Evinde veya iş yerinde akvaryumu olan balık besleyen arkadaşların fikirlerini görüşlerini almak istiyorum.Püf noktaları nedir? , nelere dikkat etmek lazım? , alalı 4 gün oldu su göl suyu gibi oldu niye bu kadar çabuk kirlendi anlamadım. Beslediğim balıklar toplam 25 adet ,Akvaryumcunun tabiriyle japon,köpek balığı, tropikal renkli balıklar,vatoz,bebek yüzlü japon,çöpçü balığı,astronot.Fikirlerinizi bekliyorum.
Selam millet, tatlıyı yemişsiniz afiyet olsun.Sizlere birkonu danışmak istiyorum.
Eve 65 cm.lik akvaryum aldım.Akvaryum hakkında pek bir bilgim yok.Akvaryumcu abi sabah akşam yemini at haftada 2 kerede motoru temizle başka birşeye gerek yok dedi.Evinde veya iş yerinde akvaryumu olan balık besleyen arkadaşların fikirlerini görüşlerini almak istiyorum.Püf noktaları nedir? , nelere dikkat etmek lazım? , alalı 4 gün oldu su göl suyu gibi oldu niye bu kadar çabuk kirlendi anlamadım. Beslediğim balıklar toplam 25 adet ,Akvaryumcunun tabiriyle japon,köpek balığı, tropikal renkli balıklar,vatoz,bebek yüzlü japon,çöpçü balığı,astronot.Fikirlerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsuuun...