[Ankara - MT]

slm arkadaşlar bende duygu bu siteye yeni üyeyim motorum daha henüz yok ama kullanabiliyorum arkadaşlarınkini neyse buluşmak dileğiyle hoşaçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Grip nezle öksürük aksırık tıksırık her bir şey var Murat abi :salut:

Geçmiş olsuuun...

motor5hqar6.jpg

artıkın toplaşmalara bu motunan götürecem sizi moturumu buldum :queen:

İkinci resimde dikkatimi çeken şey sol arka teker yoooook.... :pale:

Son düzenleme:
bundan sonra tatlıları sıraya sokuni, habersiz tatlı getirmeyin; bu akşam içimiz dışımız tatlı oldu, hala dudağımı yaladıkça tatlı tatlı gelio bana :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bundan sonra tatlıları sıraya sokuni, habersiz tatlı getirmeyin; bu akşam içimiz dışımız tatlı oldu, hala dudağımı yaladıkça tatlı tatlı gelio bana :p
ben sana bir şey öğretemeyecek miyim lem önce getirenlere bir teşekkür et dağlı :p

sert şekersiz kahvem eşliğinde hemen ilk toplantımı anlatayım. herkes o kadar içten o kadar sıcakkanlı ki ister istemez ilk 5 dakikada hemen dahil oluveriyorsunuz muhabbete, abi-ablanızın yanında kardeş gibi hissediyorsunuz ve o atışmalar, şakalaşmalar, o anda türetilen türlü türlü oyunlar (bkz: gazoz kapağından basket, üçlü kale maç:)) o kadar sıcak bir ortam ki. tabi üstüne içilen çorbalar da cabası:) artçısı olduğum devit,keyfkeka ve kısa bir sürelik de olsa motorize ekip'e ayrıca teşekkür ederim. herkese için güzel bir hafta dilerim sonraki toplantıyı da sabırsızlıkla beklemekteyim. bu arada tatlı az oldu sanırım sayımızı bilseydim ona göre hazırlıklı gelirdim. bi sonraki motorumu aldığımda olsun o zaman:)

slm arkadaşlar bende duygu bu siteye yeni üyeyim motorum daha henüz yok ama kullanabiliyorum arkadaşlarınkini neyse buluşmak dileğiyle hoşaçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

h.g duygu sen bu mesajı yazdığın saatlerde haftalık toplantı vardı keşke daha önce yazsaydın neyse artık haftaya bekleriz. Bu arada tatlılar için TEŞEKKÜRLER :p

Farlarım patladı sagolsun davut abi yardımcı oldu onada teşekkürler :queen::queen::cherry::cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ankara mt cok güzel... peki ama siz, neden daha iyi tanıtmıyorsunuz ülkenizi??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pro modluktan uçmuş.... Hayırdır?....:silent:

Modunuza sahip çıkınsanıza karseşim......:queen:

hacılar aramızdan biri konu açsın modumuzu istiyoruz valla ben siteye onunla ısındım şimdi silinip gidemez bakmayın iyi oldu diyo ama alttan alınacak bişi değil ben geri dönmesinden yanayım :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar