[Ankara - MT]

Ankara MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

jr.

motorcular için lütuf şeklinde bir hava vardı. curve kardeşim seni tanımak güzel. maşallah motorun harika. değerini bil, dikkatli ve akıllı git, uzun seneler keyifle bin.

kalışta 2 defa sukuya geçildiğin aramızda kalır, kimseye de söylemem :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesin bayramı kutlu mutlu nese dolu olsun

motorcular için lütuf şeklinde bir hava vardı. curve kardeşim seni tanımak güzel. maşallah motorun harika. değerini bil, dikkatli ve akıllı git, uzun seneler keyifle bin.

kalışta 2 defa sukuya geçildiğin aramızda kalır, kimseye de söylemem :mrgreen:

Hele bir geçsin de ehliyet elime,o zaman yakarım sukuyu da:mrgreen:
Zaten Yıbır yüzünden hala bacaklarım ağrıyor.:p

hayırlı bayramlar arkadaşlar şuan ankaradayım gece 11:30 da otobüse binicem.o zamana kadar yanlız kalmak istemiyorum burda :D yol bilmem iz bilmem o zamana kadar boşta olan bi arkadaş varsa hem tanışmış oluruz hemde beni burda yanlız bırakmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kurban bayramınız kutlu olsun :rendeer:

arkadaşlar kimse yok mu saat 23:30 da otobüse binicem o zamana kadar hem tanışmış oluruz hemde yanlız kalmam

jr.

herkes nereye kayboldu bilmiyorum ama biz sukuyla 2 gündür geziyoruz. dün hava iyiydi de, bugün biraz üşüdük. ceyda ben suku, bahçemize gidelim derken üşüyünce kendimizi 166ya attık.

bu suku görmeyeli apaçiliği iyice ele almış :). park 166da çaylar gelince bir baktık, göbeğine koyduğu gazeteyi çıkarıp okumaya başladı. :mrgreen: siz daha termal mermal dünyanın parasını verin. 75 kuruşa halletmiş adam o işi :mrgreen:

resimde sukunun göbeğinin şeklini almış gazete:

iyi geceler herkese :)

herkes nereye kayboldu bilmiyorum ama biz sukuyla 2 gündür geziyoruz. dün hava iyiydi de, bugün biraz üşüdük. ceyda ben suku, bahçemize gidelim derken üşüyünce kendimizi 166ya attık.

bu suku görmeyeli apaçiliği iyice ele almış :). park 166da çaylar gelince bir baktık, göbeğine koyduğu gazeteyi çıkarıp okumaya başladı. :mrgreen: siz daha termal mermal dünyanın parasını verin. 75 kuruşa halletmiş adam o işi :mrgreen:

olm evren bensiz gezion alacağın olsun akın2 bu satışları unutmuo bilesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------

bu arada benim kim olduumu düşünüosan çok uzaa bakma derim =)

Sukunun iks sımol kaskı minnacık kalmış o masada:mrgreen:

Onun apaçi olduğu belliydi zaten,iyice ele verdi kendini heyt be:p

Bir dahaki buluşmaya delerim sukuyu da kalkışta,o zaman belki bırakır bu apaçilik işlerini.

Ben burada hiç bir gezi çağrısı göremedim.. Bayramda Ankara MT organizasyonu yoktu..
Özellikle 2 gün hava çok iyi idi.. Zayıf bir organizasyon Ankara MT...

Devam beyler..Gönlümüz sizlerle :rendeer::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar