[Ankara - MT]

günaydın abi...motor tutkumu kız arkadasım bile değistirememisti...ve gitti cokt umrumda...motorumu sevmeyen benide sevmesin...:)

Kız arkadaşın seni bu yönde değiştirirse zaten sen olmazsın..
Mutlu olmazsın.. Aferin doğru düşünüyorsun..
Sende seni ve motorunu seven kız arkadaş bulursun.. Sana kız mı yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kız arkadaşın seni bu yönde değiştirirse zaten sen olmazsın..
Mutlu olmazsın.. Aferin doğru düşünüyorsun..
Sende seni ve motorunu seven kız arkadaş bulursun.. Sana kız mı yok...
askere gitmedin önceki kız arkadasım ciddi ciddi moturunu kıskanıyorum diyordu...
bozuldu demistim bi ara kumam mı bozuldu diyordu...ahh ahhh Aysem ahh nerelerdesin kıs sen :salut::salut:
Askere gitmeseydim kaçıracaktım onu...neyse maziye dalmayalım her seyin hayırlısı diyelim...

Arkadaşlar hepinizin Kurban bayramını kutluyorum, güzel güzel gezmeler diliyorum. (Ben bu aralar gözükemiyorum, kusuruma bakmayın) :rendeer:

büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öperim iyi bayramlar...Erhan abi,Murat abi elinizi öpmeye gelsek ne kadar görürsünüz:mrgreen:
Evren darbuka varsa sende kapı kapı dolaşak :mrgreen:

jr.

hareketsiz ankara! herkes bi köşeye çekilsin diye mi gezdik kaynaştık o kadar.

yarınki buluşmayı bugüne alma konusunda kimseden cevap gelmedi. bakalım yarın buluşmaya gelecek mi kimse?

pasif kalan bi gün yolda çırçır olsun, seleden kalkamasın e mi? :mrgreen:

x1drw3.gif

kurban bayramınız kutlu olsun

ozan senmisin ?? sensin kesin sensin dün şeytan taşladık oltraforttaaaaaa
hahahahahahahahahaha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

2chxuef.jpg

şeytanı kurban ettik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

2vkcjys.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------

i727ix.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------

28btb9y.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------

2hd8dc4.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------

208ekyf.jpg

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..
İlk kez ankarada bir bayram geçiriyorum umarım güzel geçer..

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar