büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öperim iyi bayramlar...Erhan abi,Murat abi elinizi öpmeye gelsek ne kadar görürsünüz:mrgreen:
Evren darbuka varsa sende kapı kapı dolaşak :mrgreen:
motorcular için lütuf şeklinde bir hava vardı. curve kardeşim seni tanımak güzel. maşallah motorun harika. değerini bil, dikkatli ve akıllı git, uzun seneler keyifle bin.
kalışta 2 defa sukuya geçildiğin aramızda kalır, kimseye de söylemem :mrgreen:

herkes nereye kayboldu bilmiyorum ama biz sukuyla 2 gündür geziyoruz. dün hava iyiydi de, bugün biraz üşüdük. ceyda ben suku, bahçemize gidelim derken üşüyünce kendimizi 166ya attık.
bu suku görmeyeli apaçiliği iyice ele almış. park 166da çaylar gelince bir baktık, göbeğine koyduğu gazeteyi çıkarıp okumaya başladı. :mrgreen: siz daha termal mermal dünyanın parasını verin. 75 kuruşa halletmiş adam o işi :mrgreen:
resimde sukunun göbeğinin şeklini almış gazete:
iyi geceler herkese![]()
herkes nereye kayboldu bilmiyorum ama biz sukuyla 2 gündür geziyoruz. dün hava iyiydi de, bugün biraz üşüdük. ceyda ben suku, bahçemize gidelim derken üşüyünce kendimizi 166ya attık.
bu suku görmeyeli apaçiliği iyice ele almış. park 166da çaylar gelince bir baktık, göbeğine koyduğu gazeteyi çıkarıp okumaya başladı. :mrgreen: siz daha termal mermal dünyanın parasını verin. 75 kuruşa halletmiş adam o işi :mrgreen:
resimde sukunun göbeğinin şeklini almış gazete:
iyi geceler herkese![]()