- Konu Yazar
- #3,941
Otur oturduğun yerde pis sipitçi
:cherry: Ankara MT'de iş yok Cumartesi telefonlaşalım da senin sigortaları attıralım yine 
Bu sefer bende gelmek istiyorum ama arkadaşlar o yolda hiç bişi yok ki. Üstelikte berbat mıcırlı ve aşırı rüzgarlı. Görüş açısında bozkır tek seçenek.
Demedi demeyin 11 de yola çıkarsanız eriyip kalırsınız yolda. Hemde yolun zifti çıkmış oluyor, daha da çok mıcır atıyorlar. Sürekli alev gibi bir rüzgar vuruyor alttan alttan. Ayy kabus kabus.
Bende gelmek istiyorum ama Kulu çok kasar yaaale:
Otur oturduğun yerde pis sipitçi:cherry: Ankara MT'de iş yok Cumartesi telefonlaşalım da senin sigortaları attıralım yine
![]()
ben çoktan pes ettim valla, açın başlığınızı buluşun uyarsa gelirim seve sevebenden beklemeyin ama artık başlık vs.
![]()
Otur oturduğun yerde pis sipitçi:cherry: Ankara MT'de iş yok Cumartesi telefonlaşalım da senin sigortaları attıralım yine
![]()
Aynen öyle. Kalktı kalktı... İndirmek lazım. :mrgreen:Ne yani ...
Al misketlerini ver bebeklerimi....Çizdim oynamıyom mu diyosun....![]()
Ama benden pes artık
O kadar işin gücün arasında ne naz çekerim, ne de zaman kaybederim![]()
Saygılar![]()
Ne yani ...
Al misketlerini ver bebeklerimi....Çizdim oynamıyom mu diyosun....![]()
Amaç yol yapmak mı, şehir içinde buluşup kukumav kuşu gibi oturmak mı yoksa azıcık yol yapıp gittiğimiz yerde oturmak mı?
Yok bilelim de ona göre seçenek sunalım. Madem sevgili hobareytörümüz yaka silkip havlu attı, armut piş ağzıma düş yapalım beyfendiyede şımarsın biraz.
hissediyorum...kesin haftasonu gizli kapaklı bir etkinlik olacak...
ommmmmmmmmmmm.....
mt'yi salla da, hakkaten güzel bir ankara grubu var. güzel çekirdek kadro yapmışsınız.
çit çit çitlemek istiyo insan