Buluşma varmı buluşmaa?...
Son düzenleme:
hafif alkol var kanımda
uyanıp ayılınca atlarım motoruma
denk geliriz belki
yarın nerede toplanıyoruz arkadaşlar belirli bir program varmı
Betooon özelden cep numaramı yollamıştım sana yarın çıkarken bi zahmet arayıver bari. Hiç olmadı ikimiz takılalım. bütün gün ben seni sinir edeyim. :queen::queen::queen::queen:
bahadinli senle geçen gün hasköy civarı benzincide karşılaşmıştık.hani ben bisiklet ,çocuk ve köpek vardı.ben yarın otobanda turlıyacam.uyarsa ilçelerden birine de geçeriz.gerçi ben yavaş takılıyorum henüz 70-80 km(maksimum 90) hız civarı uyarsa .yok sen yavaş kalırsın dersen ayrı.sabit bir yerde ;özellikle anatolyada toplanmak güzel de o işi hafta içi akşam üstüne bırakmak bence daha doğru.en güzeli sakin boş bir güzergah bulup yolculuk yapmak.tek gidelim bı yerlerede onlar eksık kalsın.....
eeee arkadaslar yarın ne yapıyoruz....hala bı organızasyon yooookr:
Niye yahu? Erginbay motorsuz, motor Erginbaysız olmaz::123434::benim de motorum yok artıkın hehehe...
satılınca olmuyo...
bundan sonra da biraz zor artık motor![]()
bahadinli senle geçen gün hasköy civarı benzincide karşılaşmıştık.hani ben bisiklet ,çocuk ve köpek vardı.ben yarın otobanda turlıyacam.uyarsa ilçelerden birine de geçeriz.gerçi ben yavaş takılıyorum henüz 70-80 km(maksimum 90) hız civarı uyarsa .yok sen yavaş kalırsın dersen ayrı.sabit bir yerde ;özellikle anatolyada toplanmak güzel de o işi hafta içi akşam üstüne bırakmak bence daha doğru.en güzeli sakin boş bir güzergah bulup yolculuk yapmak.
teklifim uyarsa ve bu teklifi değerlendirebilecek tüm arkadaşları yarın öğlen uygun vakitte otobanda dedikleri bir yerde beklerim.teklifim aklına yatan olursa yarın öğlene kadar özel mesaj atsın.
bu gün otobandan önce kazana girdim,ordan kızılcahamam yaptım.belediye kaplıcasına girip geri döndüm.abı cok ıı olurduda.....ah keske daha erken msj atsaydınya bulusurduk....
hız farketmez abı benım ıcın...zaten benım motor 80 le gıderken benzını kokluyor...benımde işime gelır yanı....
....:farao:
bu gün otobandan önce kazana girdim,ordan kızılcahamam yaptım.belediye kaplıcasına girip geri döndüm.
hızım ortalama 85-90 felandı.bir iki yerde 70-75 e düştüm o kadar.
ama benim motor 30 km den sonra sıcakta şişiyor mu ne denedim 95km ve 5. viteste 9000 devirden yukarı çıkmıyor.dönüşte motor soğukken denedim 100 geçebilirdi ben basmadım.sıcakta 95 geçmemesi normal mi?
haftaya gel haymana yapak.
tamam kızılcahamam yolunu sevdim bakarız bi şeylere.valla mi abi yaa.....:salut:r:
r::salut::salut:
tüüüühhh icine ediyim böle sansin....bide kaplıcaya girdin haaa....:salut:r::salut:
önumuzdekı hafta olmazda abı bı sonrakı hafta olur...bu hafta cuma köye gıtcem motorla...pazar aksamı dönerım anca....sonrakı haftaya görusuruz ınsallah....