benim bir arkadaş bugün gitmiş fuara (bana da haber vermemiş, neyse, şu an poster olarak duvarıma çok yakıştı arkadaş). çektiği fotoları da ekleyeyim bari.
arkadaşın kamerasından genel fuar alanı olduğunu düşündüğüm fotolar
bir de hayabusa çekmiş
motor ve yan ürünler fuarı ya, bizimki yan ürün de çekmiş biraz
aaa, kawasaki ninja da çekmiş (sırayla gitmemiş bu adam)
regal çektin mi dedim? çekmemiş pis herif. onun yerine başka birşey çekmiş ki görünce "oha" dedim. bizimki 1600cc, 350kg olduğunu iddia ediyor. dediğine göre arka tekeri hayabusa'nın arka tekerine eşit veya daha büyükmüş. vn1600 yazdığına göre 1600 kısmı doğru herhalde. markasını bilmiyor. kawasaki ve suzuki'lerle yan yanaymış.
kawasaki er6n (kendi ilk defa gördü ya, çekmiş)
eleman regal yerine kocaman motor çektim dedi, biraz affettiydim ama bunları görünce karşı duvara ferdi tayfur posteri asmaya karar verdim, demek regal yerine bunları çekersin ha?
karşınızda supershadow...
resimde marauder yazıyor ama kendisi de bilmiyor ne markadır, orijinal midir. tek bildiği supershadow'un yanında durduğu.
ihanet devam ediyor... kymco venox... bunu da tek açıdan çekmiş akıllı...(bu arada ağzından laf döküldü "regal tv değil miydi?" diye, çaktım kafasına tavayı)
aha, sonunda adam gibi bir motor yakalamış. ama iş işten geçti tabii, duvardan kazıyamam artık, yorgunum, ancak yarına.
ve karşınızda tanrıça, repsol honda 1000rr...
ve tanrıça varsa tanrı da vardır. bu da benden, mclaren mp4-20... :queen: