Ankara Fuar görüntüleri

baco' Alıntı:
meşhur kawasaki ninja
c85e60b708.jpg

Dayanamadım düzeltiyorum, umarım kızmazsınız :) :
O fotoğrafta gözüken motor bir Kawasaki Ninja değil, Motomax/4-44Motor'daki Aprilia RSV1000 Mille R'dır.
Bunlarda benden olsun: :)
P1030025.jpg

P1030030.jpg

P1030026.jpg

P1030028.jpg

P1030029.jpg

kusura bakma watercolors, bir assolistlik yaptık işte, bir daha olmaz :mrgreen:
Ama Aprilia'nın hakkı da yenmez, dayanamadım:wiinkk:

saol wee-strom aslında aslında bende farkettim onun aprilla olduğunu resimleri ankaradan kırşehire geldiğimde gece 10 da yukledim dalgınlıkla yanlış resim koymuşum :)

ozaman bende düzeltmemi yapiim

işte meşhur kawasaki ninja burda ... ikiside siyah oldugu için kafam karışmış açıklama yazakern

ayrıca aprillanın mankenliğini yapan bayan arkadaşımızda sıkı bir hondacıymış:) ayşe arkadaşımızla cbr ın ufaklığını tartışırken lafa atlayıp bende cbr 125 kullanıyorum laf söyletmem dedi :p :):):)

wee-strom adımı yanlış yazmışsın. watercolors değil, watercolours olacak. o "u" var ya, pandoranın kutusuna bedel o, "u" deyip geçme yani :queen:
baco bu ikinci hata, ne olacak senin gidişat? 1600cc'lik kawasaki cruiser'a da 800cc suzuki dediydin :)

yaww o kadar baba race çekmişsiniz ayrıntılı land cruiser yokmu ülkemize motor geldi burada yok deli oldum yaw nasıl bir motor ss gibi cılızmı merak ediyorum resimlerden anlaşılmıyor

yaw ama benim mazeretim vardı:wiinkk: sabah 8.30 da kırşehirden otobuse bindim 12 de fuar alanında arkadaslarla buluştuk sonra ben akşama kadar fuarda durdum 19.00 da tekrara ototbusue bindim gece 22.00 da kırşehire geldim ve o yorgunlukla fotoları siteye yukleyip bide açıklama yazılarını yazdım:pale: artık benim yerimde kim olsa böle hatalar yapardı heralde :):):)

watercolours' Alıntı:
wee-strom adımı yanlış yazmışsın. watercolors değil, watercolours olacak. o "u" var ya, pandoranın kutusuna bedel o, "u" deyip geçme yani :queen:
Kusura bakma watercolours, ingiliz / amerikan yazılışı kurbanı olmuşuz. :) Umarım "u" yüzünden açılmaz pandora'nın kutusu, ağır sorumluluk :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
prelude' Alıntı:
selam ninya su resimdeki bayanın bindiği motorun markası ne acaba yazarmısın?

üzerindeki ile vermezler ama haberin olsun :queen:

Arkadaşlar bunlarda başka bir siteden bulduğum fotoğraflar..
Sağolsunlar oradaki arkadaşlarda çok sıcak kanlılar...
Buradan hepsine selamlar..

[/quote]

sal kardeş benim dolu fotomu koymuşsun bende ordaydım paru motorstan güzel fotoraflar var benim elimde de baya motor var onları bende koyuyum emeğine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar