Pazar Günü Buluşuyoruz ANKARA

40 defa yazmama rağmen tekrar yazmak zorunda kaldım. Pazar günü 11.06.2006 saat 12 de Anatolia Showland Türk ocağı cad. no : 18 balgat ( Çetin Emeç bulvarı - Bahçelievler arasındaki yol ) burada buluşalım istiyoruz. Hem tanışma hemde Fuar alanını gezme fırsatı bulabileceğimiz gibi, MT T-shirt ve Sticker'larınıda dağıtacağız. Beni üzen taraf şu ana kadar sadece 2 kişinin talep etmesi. Sağolsunlar sevgili arkadaşlarımızdan daha hiç bir ses seda yok. Böyle giderse 2-3 kişi katılacak bu mudur yani anlamıyorum.

Perşembe Son gün
T-shirt ler için lütfen bana telefon edip ad soyad telefon ve beden veriniz..

0532 632 34 36

ALper KILIÇ

ben geliyoruuuuuumm
valla kırşehirden kalkıp sabahın 7 sinde gelicem katılmak isyeten baya arkadas vardı onlar nerde???

geleceklerini gizli tutuyorlar. bir anda ortaya çıkıp hepsi tişört isteyerek seni deli edecekler.

Forum a henüz üye olmakla beraber bulusup birlikte fuarı gezmekten mutluluk duyarım.

abi geliimde beni bağlarlar henüz plakam yok rapor gelmemiş polenden anca yayan gelirim

ankara bu kadar mısınız ya?
hadi buluşun kaynaşın.
hiç mi ibret almıyosunuz İstanbul-MT'den?:)

Valla prometheus'dan sonra biraz stabil kaldı Ankara.Başkenti daha dinamik görmek isteriz.Haydi Ankara,Eller havaya!::sorcerer ::xblink:: ::sefereee

pazar gününe f1 koyanlar utansın, ne diyeyim. veya f1 gününe fuar koyanlar mı utansın. bernie amcaya söyleyeyim de yarışı 1 hafta ertelesin.

Süper Moderatör (BBRR)
Ankara 19 mayıslarda toplanıyo seneye 19 mayısa kadar yok bişi kapattık dağılın ....:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
::pokey:: yok yok ben ümitliyim ankara fuarla birlikte çoşacak baksanıza hafif hafif kıpırdıyoo :)
ninya ankaralıları özelden biraz dürt::pokey:: istersen:p

Umarım Kalabalık olur bende gelmeye çalışıcam hatta diğer arkadaşlarada mail atıcam,kışdan beri dir adam gibi bir organizasyon yapamadık buluşup tanışmak dileğiyle

beyler buluşma yeri ve zamanı konusunda sorunu olanlar varsa bildirsin lütfen bide bende yaya gelicem birinin artçısı olucam :) kim neyle gelicekse bildirirse iyi olur aslında :)

dostun nerden gelceksin? bana yakından ben alıyım seni artçı olarak. ben demetevler'den geleceğim.

valla üstad şimdi ben kırşehirdeyim eğer otobüsle gelirsem aştiden taksiyle ninyanın dediği yere direk gelicem ama belki arabyala gelme ihtimalim var ozamanda muhtemelen esattan gelirim çünkü o sıralarda araba babama lazım olabilir veya direk beni buluşma yerine bırakırlar .... bu alşam belli olur bakıcaz artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar