Pazar Günü Buluşuyoruz ANKARA

Bende varııııııııııııııııım.............

Arkadaşlar yeri bilmeyenler olabilir diye başka bir sitedeki tarifi aynen veriyorum.

bu google'a bu fotoğrafı koyan adam da tam ankara'nın üstünden bulut geçerken çekilen resmi koymuş yani. biraz daha kassaymış, hiçbir yeri de göremeyebilirmişiz yani.

beyler sankim şakır şakır yağmur yağacak gibime geliyo, perşembe günü zaten iyice ıslandık. noolcek?

Efe,bu Ankara organisazyonlarını bence artık sen düzenlemelisin.Sen bu işin çekirdeğinden,dağdan,taştan geliyorsun.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eeee bizde pazar gününe erteleyelim artık. Gaçılın Watergun geliyor.İnşallah hava güzel olur ybr mle gelirim.

ohyeah' Alıntı:
bende geliyorum kesin ordayım umarım yağmur filan yağmaz

:mrgreen: saol kardeşim haklısın walla tam çekirdeğinden toz dumandan geliyorum resmen:)
yok yok arkadaşlarda iyi organize ediyolar biraz sayımız az ama artıcağını düşünüyorum umarım yağmur yağmaz pazar günü

arkadaşlar benim içinde gezin. ben nöbetteyim malesef gelemiyorum. ama akşam uğramaya çalışcam.

ohh be sonunda bir araya geldik ve gezdik fuarımızı çok güzel vakit geçirdik t-shirtlerimizide aldık canawar oldu walla....
bende sadece 1 foto war yarın yenileri eklenir sanırım şimdilik bununla idare edelim.
mt-ankara gururla sunar

efe kardesimle aynı okuldan mezunmuş :) 4 sene aynı şehirde yaşamışız (antakya) ama motosiklet tutkusu bizi burda karşılaştırdı..

efe bu resimlerin orjinallerini alsak daha iyi olur aslında bi ara msn den falan aliim. (Bre cigerim kendine iyi bak)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar geliyorum dedim, size yalancı çıktım. Bu günden için önemli bir işim çıkınca cumartesi gitmeye karar vermiştim. Hakkınızı helal edin. Bir daha ki sefere inşallah.

haftaya sanırım daha geniş ve bol vakitli bir buluşma olabilir. Ayarlamaya calısacagız herkes uygunsa tabi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar