ANKARA' da bir motorsikletçi kardeşimizi kaybettik

en sonunda cayacağım almaktan... bunları okudukça vazgeçesim geliyor motosiklet almaktan...:pale: Ehliyeti de yoktur onun şimdi:salut:
(yaşım 17)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ::crying::

Acaba yarın gönül rahatlığıyla motora binebilecek miyim? Motor üstündeyken tarifi imkansız özgürlük duygusunu tekrar tadabilecek miyim? İçimden şükürler olsun dualarını edebilecek miyim? Yoksa tırsarak "ya ben bugün motorla gitmeyeyim" mi diyeceğim?

Tarifi inanılmaz bu acıları yaşayanlara sonsuz sabırlar diliyorum. Ölüm elbet ki bir gün gelip bizi bulacak ama ne olur bu buluş kahpece olmasın. Sabır ver ya Rabbim ve koru.

öncelikle Allahtan rahmet diliyorum bu kardeşimiz için ve geride kalanlarada sabır.
kardeşimiz daha 16 yaşındaymış yani A-2 ehliyeti alacak yaşa dair gelmemiş.dolayısıyla trafik kurallarını ve özelikkle motorsiklet kurallarını muhtemelen bilmiyordu.çevremde bunun gibi verebileceğim onlarca örnek var ne yazıkki.yaşı tutmayan ehliyeti olmayan daha da kötüsü hiç bir koruyucu ekipmanı olmayan,kask dahi takmayan binlercesi yollarda.ve üzülerek söylemeliyim ki bu kazanın daha binlerce örneğini yaşamak zorunda kalacağız eğer bilinçlenmezsek.

Adana İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin.ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aman biraz daha dikkatli olalım hepimiz.... Yeter bu kadar kaza haberi... Hele ki bu kadar genç bir insanın.....

Bu arkadaş paketçiyse ona bu işi veren ya da yaptıran allahından bulsun... Daha ehliyeti bile yokmuş.... :pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motordan ufaktan caymaya başliyorum nebuya :salut::salut:

Acaba yarın gönül rahatlığıyla motora binebilecek miyim? Motor üstündeyken tarifi imkansız özgürlük duygusunu tekrar tadabilecek miyim? İçimden şükürler olsun dualarını edebilecek miyim? Yoksa tırsarak "ya ben bugün motorla gitmeyeyim" mi diyeceğim?

Tarifi inanılmaz bu acıları yaşayanlara sonsuz sabırlar diliyorum. Ölüm elbet ki bir gün gelip bizi bulacak ama ne olur bu buluş kahpece olmasın. Sabır ver ya Rabbim ve koru.

gerçekten güzel özetlemişsiniz.

allah ailesine yardımcı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin :( ne bu böyle yaa , vallahi araba alacam :( lanet olsun motosikletine de iki tekerinede , olaysız günümüz yok :(

Allah rahmet eylesin :( ne bu böyle yaa , vallahi araba alacam :( lanet olsun motosikletine de iki tekerinede , olaysız günümüz yok :(

Öyle deme insan ölüm uğruna bile vazgeçemiyor motosikletten
Ölmekten korkmuyor değiliz ama yinede bu sevdadan vazgeçmiyoruz..

Allah gani gani rahmet eylesin.yakınlarına sabırlar versin.
motor tutkusunu ekmek parasına dönüştürmek isteyen bir kardeşimiz.
birçok yemek firması hatta %90ı gerekli ekipmanları vermiyor motorcuya.
motorcu çalıştırıp da gerekli ekipmanları vermeyen ya da en kalitesizini veren tüm firmaları da buradan lanetliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar