ANKARA' da bir motorsikletçi kardeşimizi kaybettik

allah rahmet eylesin. ya türkiyede bu haberleri nezaman duymucaz artık!!!
yazık gencecik çocuk... söleyebilecek hiç bişe yok.

arkadaşlar gözkyüzündeki astrolojik bir takım hareketlenmelerden dolayı kazaların arttığı bir dönem lütfen çok çok dikkatli olalım biraz daha yavaş gidip kendimizi riske atacak sollama ve vb. hareketlerden kaçınalım lütfen gazınızı fazla açtığınızda bu mesajlar gelsin aklınıza.

bugün hep kotu haberlerler üst üste.. Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun

Motosikleti
Honda Crf250L
Allah rahmet eylesin...daha çocuk yaa yazık

Onur arkadaşımızın aramızdan ayrıldıgı haberini aldıgımda kötü oldum ve gözlerim doldu.
Çok üzülüyorum,ailesini düşünüyorum dayanamıyorum diyecek bişiy de bulamıyorum. ikisininde ne hayalleri vardı ve planları.Akşam aileleri onları kapıda karşılayacaktı ama şimdi hastaneye o güzel kardeşlerimizin temiz cansız bedenlerini gözü yaşlı aileleri almaya gidecek en büyük acı buuu. ne diyecegimi bilmiyorum offfff. oofffff..
Allah(c.c) kimseye bu acıyı yaşatmasın. Ölen kardeşlerimin ruhu şaad olsun,mekanları cennet olsun.
Bugun siteye dogru düzgün girmedim moralim bozuldu 2. girişim ve 2. haber oldu inşallah sonuncu olur.

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

gecen haftada cook sevdidiğim bi abimi kaybetmemin 1. yılıydi annesinin verdiği mevlute gittik acisini paylasmak için
onunda sebeni kasksız ve alkolluyken motor surmekti
arkadaslar luften dikkat ailelerin cektiği acıyının ne oldugunu yakından gordum

Allah Rahmet Eylesin..

Allah Hiç birimizin ailesine bu acıyı yaşatmasın...

Ölüm insana şaka gibi gelıyor bazen..
...!

Daha çok gençmiş çok yazık.Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin.:pale:

sölicek söz yok allah rahmet eylesin yası da çok genc allah geride kalanlara sabır versin

Ne diyim bilmiyorm Büyük motor işi bende bitmişti şmdi hepten bitti
Allah ailesine sabır versin Ve rahmet eylesin..

ben bu siteye girmek istemiyorum artık ya böyle konuları yasaklıyalım yada anasayfa bu topiclerin güncellenmemesini istiyorum üzülüyorum bee

Allah bütün dostlarımı korusun

Son düzenleme:

asm

Allah rahmet eylesin.

Korumaların bir yere kadar olduğu ve bizi koruyacak ve takdiri etkileyecek şeyin tedbir olduğunu unutmayalım.

Allah büyük konuşturmasın(korumam tam,tedbirli giderim,korumasız kaza yapana da acımam mantığı ile!) ve başa böyle kazalar vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar