ANKARA' da bir motorsikletçi kardeşimizi kaybettik

Ankara Esat' da Salı akşamı saat 20:00 sularında kaza geçiren motorsikletçi kardeşimiz Fuat' ı kaybettik, Allah rahmet eylesin, hepimizin başısağolsun, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Paket servisi yapan kardeşlerimiz, arkadaşlarımızın çoğunlukla motosiklet kullanırken yaptığı hataların(kask ve gerekli koruyucuları takmamak), bana birşey omaz anlayışının, trafikte görülmeme ihtimalimizin yüksek olduğunu bilmelerine rağmen işlerinin yoğunluğu çabuk servis yapma endişesiyle hayatlarını hiçe saymalarını Ankara' da motor kullanan birisi olarak maalesef gözlemliyorum. Paketçi arkadaşlarımızın affına sığınıyorum ancak tanıdığım bir kişinin hayatını, saydığım bu tedbirsiz davranışlarından dolayı kaybetmesi, beni bunları yazmaya mecbur etti.

Rahmetli kardeşimizin yaşı henüz 16' ydı kask kullanmıyordu. Kaza esnasında da taksi ile dolmuş arasına girerek aradan kaçmak istemiş diye duydum. Arkadaşlar lütfen hayatınız hiçbişeyden daha önemli değil, kaskınızı gerekli koruyucu ekipmanınızı takarak yola çıkın...

Bu üzücü haberleri duymamak dileğiyle herkese tedbirli ve sağlıklı sürüşler diliyorum...

ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı CENNET Olsun Geride Kalanlara ALLAH Sabır Versin.. Bu Duyduğum 2. Kaza Haberi :(

Bu gün nasıl bi gün yaa hayırlı bi haber yok mu?

Allah rahmet eylesin... Yakınlarına Sabır versin...

Allah rahmet eylesin... Genç yaşında ailesini de perişan etti. Çok yazık.

Allah rahmet eylesin, geride kalan ailesine yakınlarına sabır versin.. Bazı taşıyıcı arkadaşlarımız için ne kadar kullanışsız da olsa koruma ekipmanları hayatımızdan önemli olmamalı..

yinemi kaza be abi üff :(

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :(((

Yine bir vefat haberi bugün 2 oldu...

Allah rahmet eylesin sevenlerine yakınlarına sabır versin Dua edelim arkadaşlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin

daha kök bile salamamış , tertemiz bir fidanmış :pale: allah ailesine sabır versin... ne zor bir sınavdır anneye babaya, evlat acısına dayanmak... Allah günahlarını affetsin dicem ama daha ne günahı olabilirki o gencecik insanın :salut: Ruhuna El-Fatiha...

Super Moderator
off bir üzücü haber daha :salut:
allah rahmet eylesin ailesine ve sevdiklerine sabırlar versin
çok genç yaa offf:pale:

Allah Rahmet eylesin.

Ama herzaman korumalık ve guvenlik ekipmanları yeterli olmuyor.Bence en önemli konu DİKKAT,ÖNSEZİ. Lütfen korumalık ve güvenlik ekipmanları var diye akan trafikte aralara, makaslara girmeyin.

nedir bu abicim yaaa.
bugün hep vefat haberi zaten sıkıntılı günlerdeyiz dahada bi sıkıldı içim.
allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır.:salut:

Arkadaşımıza ALLAH tan Rahmet Geride Kalanlara sabır diliyorum...

Tamamen Suçu Motorcu Arkadaşta Buldum annattıklarına Göre 2 Teker Üstünde canın Cebinde Böle sorumsuzca kullanarak Zaten Sorumsuz araç sürücüleri arasına niye girersin kask gerekli ekipmanlar olmadan Azrail in en sevdiği Aracı kullandıgımızın farkında deilmiyiz arkadaşlar bu nedir ya

Arkadaşımıza ALLAH tan Rahmet Geride Kalanlara sabır diliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar