Altın Elbiseli Adam ve Fuat Domaniç kaza videosu

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun. :rendeer:

Barkın'ın ani freni ve sağa çekmesine hiç tepki verememiş. Bir panik fren ve ardından kontra kazayı önleyebilirdi belki. En azından kendi düşer Barkın'a patlamamış olurdu. Ama yaştan ama hastalıktan refleksler zayıf bundan sonra daha sakin fıtı fıtı kullanmalı derim ben. :cat:

İkisine de büyük geçmiş olsun barkın abi ucuz atlatmış fuat abiye göre.

Yalnız benim anlayamadığım bir husus var. Yok grup sürüşü tehlikeli rererörö diyorsunuzda.

Barkın abinin arkasındaki fuat abi. Barkın abide fuat abide birbirinin sürüşünü gayet iyi biliyorlar.

Bunca yıllık eğitimli ve motosiklet kullanmayı bilen barkın abi salak salak kontrolsuz şerit değiştirecek değil. arkasından geleninde fuat abi olduğunu bildiği için : Gerek sürüş tecrübesi,Gerek motor hakimiyeti,Gerek tecrübeleri vs. Barkın abinin yerinde olsam bende sağa geçmekte bir tereddüdte bulunmazdım.

Ama fuat abi ''Çekilin yoldan Geliyor Kaptan'' Edasıyla geldiği için Patlatıyor.

Fuat abiyide suclamamak lazım. ''Ben bu barkına bi cakayım da kendimde hastanelik olayım hihihiihi'' diye düşünmedi.

Anlık bir olay. Verilmiş sadakaları varmış. Sol tarafa doğru yatsalardı Bariyerlerde ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.

Barkın abi ve fuat abi eğer buralara ne yazmışlar diye okursanız.

Sizi seviyoruz Dikkat edin.

edit: Ek olarak 5 milyon km yaptım aga ben diyenlerin dediklerini tekrarlamayı bırakın.

Fuat abi elinden geleni yapmış soğukkanlılıkla kontra verip motoru düzeltiyor ama ducati kafalama giriyor mt 10 a

Son düzenleme:
Görüntüyü biraz yavaşlatıp motorları apaçilerin sürüdüğü Cg'ler Ybr'ler gibi düşünün sürüşte bir fark var mı :) Neyse herkes hayatta ve uzuv kaybı olan yok.

Sağlıklı yorum yapabilmek için bu videonun bi 10-15 saniye öncesini de izlemek gerekiyor. Öyle bir yerden kesilmiş ki video, sanki Fuat abi arkadan çarpıp düşürmüş gibi.. Bana kalırsa AEA Fuat abinin üzerine çıkmış.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
[ACİL] Fuat Domaniç için 0 RH (+) kana ihtiyaç vardır.
Aranan şartlar;
Son bir haftadır ilaç almamış ve diş doktoruna gitmemiş olması gerekmektedir.
Fuat Domaniç'e donör olarak geldiğini belirtmeleri gerekmektedir.
Yer: Acıbadem Halkalı hastanesi.

Yeni paylaşıldı.

onu bunu bırakın, durum ciddi herhalde, kan istiyorlar, Allah yardımcısı olsun diyelim artık ...

Maalesef fazla güven bizlere tedbiri elden bıraktırabiliyor Barkın Abi nin iyi olmasına sevindim umarım en kısa zamanda Fuat Dominiç te sağlığına kavuşur
Başta aileleriniz olmak üzere sizleri örnek alan bizlere karşı da sorumluluğunuzu unutmayın lütfen tedbirli olun tedbirli olalım

bu saatten sonra yprum yapmak doğru olmaz zaten yaptıkları hata kendilerine büyük bir ceza olarak geri dönmüş. Yalnız kan istediklerine göre ya ağır bir ameliyata girecek ya da durum baya ciddi. Sanırım iç kanamayı durduramıyorlar. Rabbim acil şifa versin.

Suçluyu yada suçu aramak bulmak kaza Meydana geldikten sonra kuru gürültü. Kazayı yapanlar Yıllardır motosiklet kullanmış türlü türlü eğitim almış bilgili, tecrübeli adamlar olsa dahi göz ardı edilemeyecek olan herkesin hata yapabileceği gerçeğidir. Kazanın Herkese kendince büyük yada küçük bir ders vermesi ve kimsenin böyle tehlikeli kazalar geçirmemesi ümidiyle.

Super Moderator
Forum Observer doluymuş ve benim bundan haberim yok.

Her ikisine de acil şifalar dilerim.

Şimdi Barkın abinin sağa açılma sebebi solunda motosikletin olması amaç onu sıkıştırmamak ama aynaya bakmadığına imkan vermiyorum aradakı mesafe yeter diye düşünüp kaydı fakat 1 yerde yanıldı Fuat abiye çok güvenerek onun gaz açabileceğini düşünmedi. Fuat abide panik yapıp olaya kitlendiği için dümdüz gitmeye devam etti hatta motoru sola yatıran barkın abi eğer o düşerken motoru çekmese motor dümdüz çalılıklardan girip ağaçta patlıcaktı. Kimsenin canına birşey olmaması sevindirici en kısa zamanda ayağa kalkmaları dileğimle.

Çok geçmiş olsun diliyorum. Sevseniz de, sevmeseniz de camiaya mal olmuş insanlar.

En yakın zamanda tam sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.

MrJ

fuat beyin yola baktığını bile bilmiyoruz kamera motor üzerinde dalıp gitmiş olabilir.

Sanki bana Domaniç'in dikkat eksikliği baya arttı gibi geliyor son zamanlarda... Artık durulmanın vakti gelmiş olabilir onun ve çevresindeki araç kullanıcılarının sağlığı için.

[ACİL] Fuat Domaniç için 0 RH (+) kana ihtiyaç vardır.
Aranan şartlar;
Son bir haftadır ilaç almamış ve diş doktoruna gitmemiş olması gerekmektedir.
Fuat Domaniç'e donör olarak geldiğini belirtmeleri gerekmektedir.
Yer: Acıbadem Halkalı hastanesi.

Yeni paylaşıldı.

Ben bir şeyi anlamadım; kazayı şilede yaptılar, adamcağız neden acıbadem halkalıda yatıyor?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son durum...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hastalığı çok pismiş lan bunun! Palamut bulmuş işkembe soruyor annesine, ye onda da var kolojen patojen.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar