dost dostt deyi nicesinee sarıldımm...:salut:canın sağolsun kanka be...
İmpreza benim bittiğim arabalardan biri
Yakıyor 2.0 GT maşallah (her kimin ise)
Gültekin;838302' Alıntı:hayırlı olsun fürekçim. satıyormuşsun :cherry:
merak maka... biz, daha itinalı kitleriz :queen::queen::queen:

bidenem o bir Subarumu...kaç cent o...yav böle araclarla mukayese etmeyin kankanızı......:bounce:
para ve imanın kimde olduğu bilinmezmiş...:bounce::cherry:
tarih bugün...mekan Nişantaşı...:bounce:
Eskişehirde varoşlarda veya Beylikdüzünde ovalarda değil...Heleki Samsında heç değel...İstanbulun kalbinde Tr nin kalbinde takılıyorum...
çok aradınmı o FRK yi...o enerjiyi kendine harcasaydın şimdiye doçent olmuştun...![]()
bizde 80 kuşağıyız nejat alplerle ferdilerle orhanlarla büyüdük oyüzden sağol kanka bu şarkıyı ne zamandır dinlemiyordum :mrgreen:
kanka sen 90 kuşağısın...kafasız kankam...hep fizik jimnastiği...azda beyin jimnsatiği yapsan IQ artacak...![]()
dostum oyle yada boyle senin hayalinde goremeyecegin kizlarla beraber olabiliyorum.hatirlatma bana simdi o koyudugun bi resmi bana,almis yanina patatesi resim koymus,zhauhuauha,yemezler gulum yemezler.
Ama senin gibi tatlı çocuğa pas vermeyen rus kızlarına çarpam.... Ne güzel çocuk..Güzellik yarışmasına girsen kazanırsın....:queen::queen::queen:
taygırcım...Samsında o arabadan bile bulamazsın buna emin ol...:bounce:
carto inanki her zamanki halim...yani öyle galiba...asık suratlıyım genelde ben...inanmıcan ama öle...:wiinkk:
satocum topk sakalla ayrı bir karizmam var be...:cherry:
borucan 14.000 ytl değil şekerim 25.000 olduydu...sora dün aynı anda...HSBC:::VAKIFBANK::TEB kartlarımı iptal ettirdim...oh be bi rahatlamışım abe....nası hafifledim...cüzdanımda rahatladı valla...gereksiz şeler...yapıkredi 7.000..cıtı..4000...akbank 3000 olarak kaldı şu an...aaa..senin dediğin 14.000 e inmiş la...hakket...içinemi doğdu lan ayu...
bu arada asıl makineleri göstermedi henüz...bunlar şehiri içi Nişantaşında takıldığım araclar...asıl makam araclarını henüz görmediniz...yakında...az soraaa ayuular görmemişlerr...bekleyin...:queen:
satocum herif nası hatırlasın onu daha 3-5 yaşındaydı o zamanlar...biz 90 kuşağıyız abicim...ama duyduk tabi....
alper tunga ve smirno biz sizi rahatsız etmeseydik...siz şöle bi kenara ilişin kuzular...Allah muhabbetinizi artırsın paşalar...hayrola...büyük aşklar kavgayla başlarmış...dimi çocuklar...everekmi şunları...:queen:
onun bi adi var canim,babyface derler onaAnca sınıfta ders anlatırken beraber olabilirsiniz zaten.... Hayalleri saymazsak...:queen::queen::queen:
Ama senin gibi tatlı çocuğa pas vermeyen rus kızlarına çarpam.... Ne güzel çocuk..Güzellik yarışmasına girsen kazanırsın....:queen::queen::queen:
.otumden korkum olsa onumdekini tasimazdim :bounce:Lokum gibi maşallah ümmet abiyle motosikletle yoluculuğa çıksa yolda rahat bırakmazlar ..kim bırakmaz anladınız siz onu kankalar ...:queen:
alper tunga ve smirno biz sizi rahatsız etmeseydik...siz şöle bi kenara ilişin kuzular...Allah muhabbetinizi artırsın paşalar...hayrola...büyük aşklar kavgayla başlarmış...dimi çocuklar...everekmi şunları...:queen: