alp_tunay'ın yeni Motoru bbaday'ın ATV si Hayırlı Olsun

asm

plakalar bomba :)

sarı scooterın plakası neden öyle eğik,daha doğrusu bu şekilde yapanlar ne için böyle yapıyor(çamurluk mu bir nevi? )

İmpreza benim bittiğim arabalardan biri :)
Yakıyor 2.0 GT maşallah (her kimin ise)

Son düzenleme:
geri donmeyemi karar verdin,soyliyim artik buralari eskisi gibi tekin degil,yaslilarin dikkat etmesini oneririz

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete, fürek plaka arabayı satınca şu bizim 1.000 lirayı verirsin umarım.

Gültekin;838302' Alıntı:
hayırlı olsun fürekçim. satıyormuşsun :cherry:

merak maka... biz, daha itinalı kitleriz :queen::queen::queen:

bidenem o bir Subarumu...kaç cent o...yav böle araclarla mukayese etmeyin kankanızı......:bounce:

para ve imanın kimde olduğu bilinmezmiş...:bounce::cherry:

tarih bugün...mekan Nişantaşı...:bounce:

Eskişehirde varoşlarda veya Beylikdüzünde ovalarda değil...Heleki Samsında heç değel...İstanbulun kalbinde Tr nin kalbinde takılıyorum...

çok aradınmı o FRK yi...o enerjiyi kendine harcasaydın şimdiye doçent olmuştun...:)

Motosikleti
elalemin arabasıyla bize fors atma. senin altındaki motoru da biliyoruz ::pala::
bir de yüzünü buruşturarak karizmatik görünmeye çalışmaz mı :queen:

Son düzenleme:
niye kasıyosun abi bu kadar kendini:p kim bilir kimin eşeğine bindim bi de sert bakışlar çakmış kaç numaralı bakış bu 2 numaralı bakışın mı. abi bi tur verisin artık hadi hayırlısı kafanda paralansın:p

işte taygır motorumu bildiğim için servetimi asla bilmiyorsun...nası ama...zenginliğin gizlisi makbul olandır...pok gibi param var kardeşim...geçende sana iş teklif ettim...istediğin parayı vereyim bana çalış...postam ol...getir götür şekli yani...:mrgreen:

satocum o benim standart gergin halim...valla bak...özel çabam olmadı heç...

Motosikleti
- mete yavrum al şu arabayı yıkamaya götür
- tabi abi emredersin
2 saat sonra
- la mete biz arabayı yıkamaya götür diye veriyoruz sen etilerde fink atıyorsun
- iftira abi beni çekemeyenler var
- ne iftirası lan, resim çekip arabam nasıl diye hava atmışın internette
birtakım oryantal harketler
- kıvırma lan

ya sen ne kadar sempatik bi insansın halbuki... ne bakışlar onlar öleee... kardeşim az sempatik ol az güleryüz göster cheeeseee faaln bişeler de ya. cocuk couk giriyo bu siteye korkutcan walla ya. ben tırsıyom bazen acaba ne yaptık böle bakıyı.sanki bana bakıyomuşun gibi geldiiii de bi an... Subaru dan hiç bahsetmiom içimin yagları eriyo her görüşte....

top sakalı kesince güzel olmuş. insana benzemiş:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bidenem o bir Subarumu...kaç cent o...yav böle araclarla mukayese etmeyin kankanızı......:bounce:

para ve imanın kimde olduğu bilinmezmiş...:bounce::cherry:

tarih bugün...mekan Nişantaşı...:bounce:

Eskişehirde varoşlarda veya Beylikdüzünde ovalarda değil...Heleki Samsında heç değel...İstanbulun kalbinde Tr nin kalbinde takılıyorum...

çok aradınmı o FRK yi...o enerjiyi kendine harcasaydın şimdiye doçent olmuştun...:)

Hoşşt oradan küpeğğk patronun arabasıyla havamı etıyon len bize istanbul varoşu seni öyle bankamatikde 14 bin kredi limitim var demekle olmuyo bu işler para var diyorsun çinlilerle geziyorsunhavan kime evladım bende şimdi koyarım siteye yazları alanyada gezdiğim arabaları dumur olursun

bizde 80 kuşağıyız nejat alplerle ferdilerle orhanlarla büyüdük oyüzden sağol kanka bu şarkıyı ne zamandır dinlemiyordum :mrgreen:

kanka sen 90 kuşağısın...kafasız kankam...hep fizik jimnastiği...azda beyin jimnsatiği yapsan IQ artacak...:p

hadi bakalım 80 kuşaklarıymış o zman sizin bu müziği tanımanız lazım 80 lerin en önemli parçalarından bilemezseniz ikinizede yuh:wiinkk:

[YT]cgEAM3qVw3g[/YT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
dostum oyle yada boyle senin hayalinde goremeyecegin kizlarla beraber olabiliyorum.hatirlatma bana simdi o koyudugun bi resmi bana,almis yanina patatesi resim koymus,zhauhuauha,yemezler gulum yemezler.

Anca sınıfta ders anlatırken beraber olabilirsiniz zaten.... Hayalleri saymazsak...:queen::queen::queen:

Ama senin gibi tatlı çocuğa pas vermeyen rus kızlarına çarpam.... Ne güzel çocuk..Güzellik yarışmasına girsen kazanırsın....:queen::queen::queen:

Ama senin gibi tatlı çocuğa pas vermeyen rus kızlarına çarpam.... Ne güzel çocuk..Güzellik yarışmasına girsen kazanırsın....:queen::queen::queen:

Lokum gibi maşallah ümmet abiyle motosikletle yoluculuğa çıksa yolda rahat bırakmazlar ..kim bırakmaz anladınız siz onu kankalar ...:queen:

taygırcım...Samsında o arabadan bile bulamazsın buna emin ol...:bounce:

carto inanki her zamanki halim...yani öyle galiba...asık suratlıyım genelde ben...inanmıcan ama öle...:wiinkk:

satocum topk sakalla ayrı bir karizmam var be...:cherry:

borucan 14.000 ytl değil şekerim 25.000 olduydu...sora dün aynı anda...HSBC:::VAKIFBANK::TEB kartlarımı iptal ettirdim...oh be bi rahatlamışım abe....nası hafifledim...cüzdanımda rahatladı valla...gereksiz şeler...yapıkredi 7.000..cıtı..4000...akbank 3000 olarak kaldı şu an...aaa..senin dediğin 14.000 e inmiş la...hakket...içinemi doğdu lan ayu...

bu arada asıl makineleri göstermedi henüz...bunlar şehiri içi Nişantaşında takıldığım araclar...asıl makam araclarını henüz görmediniz...yakında...az soraaa ayuular görmemişlerr...bekleyin...:queen:

satocum herif nası hatırlasın onu daha 3-5 yaşındaydı o zamanlar...biz 90 kuşağıyız abicim...ama duyduk tabi....

alper tunga ve smirno biz sizi rahatsız etmeseydik...siz şöle bi kenara ilişin kuzular...Allah muhabbetinizi artırsın paşalar...hayrola...büyük aşklar kavgayla başlarmış...dimi çocuklar...everekmi şunları...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
taygırcım...Samsında o arabadan bile bulamazsın buna emin ol...:bounce:

carto inanki her zamanki halim...yani öyle galiba...asık suratlıyım genelde ben...inanmıcan ama öle...:wiinkk:

satocum topk sakalla ayrı bir karizmam var be...:cherry:

borucan 14.000 ytl değil şekerim 25.000 olduydu...sora dün aynı anda...HSBC:::VAKIFBANK::TEB kartlarımı iptal ettirdim...oh be bi rahatlamışım abe....nası hafifledim...cüzdanımda rahatladı valla...gereksiz şeler...yapıkredi 7.000..cıtı..4000...akbank 3000 olarak kaldı şu an...aaa..senin dediğin 14.000 e inmiş la...hakket...içinemi doğdu lan ayu...

bu arada asıl makineleri göstermedi henüz...bunlar şehiri içi Nişantaşında takıldığım araclar...asıl makam araclarını henüz görmediniz...yakında...az soraaa ayuular görmemişlerr...bekleyin...:queen:

satocum herif nası hatırlasın onu daha 3-5 yaşındaydı o zamanlar...biz 90 kuşağıyız abicim...ama duyduk tabi....

alper tunga ve smirno biz sizi rahatsız etmeseydik...siz şöle bi kenara ilişin kuzular...Allah muhabbetinizi artırsın paşalar...hayrola...büyük aşklar kavgayla başlarmış...dimi çocuklar...everekmi şunları...:queen:

Yok lem tipim değil.... Sarışın olsaydı............:queen::queen:

Anca sınıfta ders anlatırken beraber olabilirsiniz zaten.... Hayalleri saymazsak...:queen::queen::queen:

onun bi adi var canim,babyface derler ona

Lokum gibi maşallah ümmet abiyle motosikletle yoluculuğa çıksa yolda rahat bırakmazlar ..kim bırakmaz anladınız siz onu kankalar ...:queen:
.otumden korkum olsa onumdekini tasimazdim :bounce:

ulen bosu bosuna furek demiyolar,hala gelmis kitlemeye calisiyo.abicigim bak sebebin olurum senin bu siteden ihracinin :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar