alp_tunay'ın yeni Motoru bbaday'ın ATV si Hayırlı Olsun

Arkadaşlar değerli kankalarım alp tunay ve babaday yeni makinalar almışlar...bizlerden sakladıkları için bunu sizlerle paylaşmak istedim...ilk benden duyun diye...:bounce:

Tesadüfdür ki alıdkları plakalar biraz garip olmuş...buna kadermi deniyor acaba...

alp tunga fırıldanyodisin (alp_tunay) yenimotoru...:queen:

:queen:

değerli dostum Hormonlu patadis Bora (bbaday) ise ATV almış...sizlerden saklıyor...delikanlılığa sığarmı bu...:pparan var almışın kardeşim...:pbize ne...:)

hayırlı olsun...:queen:

yönetici abilerde üj bej saat bunu almayıversin Konu Dışına...bayram şenliği olsun...ricamdır...saygılar...

:bounce::cherry::bounce::cherry::bounce:

Mete Han prodikşin itinayla kitler...:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alp omotora haytta binmez bbaday'ın atv si için bişey diyemem ama genede ikisinede hayırlı olsun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eyvallah kanka.... Yanlız unuttuğun bişey var.... Kopyaladım yazını....

Anladı sen onu.....

puhahahahha :queen::queen: plakalara bak hayırlı olsun güle güle binin:queen:

Bazıları harbiden gerçek sanıp, Hayırlı olsun demişler.. :flower:::koop::
Ama mete_han abim hepinizi keklemiş... :queen:

aslida alp'in makina kiltekin'e daha ii yakisirdi.
modlar bayram izninde,bu topic sabahi burda yapar :cherry:

ya bu ist dan plaka almayın gecende bi ark ın ki ASS di mok falan ayu.... hayırlı ugurlu olsun ark lar bu arada. atv fiyatları ne kadar acep?????

ya bu ist dan plaka almayın gecende bi ark ın ki ASS di mok falan ayu.... hayırlı ugurlu olsun ark lar bu arada. atv fiyatları ne kadar acep?????

yav sen ne açgözlü bi adamsın...Allahdan kork...1000rr aldın daha neyi soruyon kardeşim...de get işine...alamayan var bilmem ne var...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
gene ne dümen çeviriyor bu keko, bizim 1.000 lira arada kaynamasın, hatırlatayım dedim

Güzel KEK ama ben almayayım.... Plakalar yinede süper... ATV ninki sansürlü :queen::queen:

Başlık konu dışına taşınmıştır.

:bounce:

Sadece ricasını kırmadım diyelim..

eyvallah kanka...:cat:gencler yeni abisi...yetişiyo yanımda...yavaş yavaş öğrenecekler adabı muaşaratı...:cherry::p

gene ne dümen çeviriyor bu keko, bizim 1.000 lira arada kaynamasın, hatırlatayım dedim

hay senle 1000 kere bayramlaşsak :p...beğendinmi kankalarının motorlarını düdük makarnası taygır...sende bişey yok aslında...ölesine name yapıyon bizle...onunda farkındayız paşam...depo deliciymiş...mobiletin bilem yok işte...:bounce:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hay senle 1000 kere bayramlaşsak :p...beğendinmi kankalarının motorlarını düdük makarnası taygır...sende bişey yok aslında...ölesine name yapıyon bizle...onunda farkındayız paşam...depo deliciymiş...mobiletin bilem yok işte...:bounce:

sen kıvırmaya devam et bakalım yermiyiz bu oryantal havaları
motorları hiç beğenmedim ama paylaşım için teşekkürler :queen: keko
motorum var yok seni ne alakadar eder bu mevzu.

Başlık konu dışına taşınmıştır.

:bounce:

Sadece ricasını kırmadım diyelim..

sen kıvırmaya devam et bakalım yermiyiz bu oryantal havaları
motorları hiç beğenmedim ama paylaşım için teşekkürler :queen: keko
motorum var yok seni ne alakadar eder bu mevzu.

biraz yayan gec taygir,yayan gezenler guzellesiyomus ,ole duydum dene bakalim olcakmi ? :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar