Allah o günleri bana da gösterir işallah.amin deyin amin deyin![]()
hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Nursencik güle güle kullanmanı dilerim keyifli sürüşler artıkın aramıza gezilerde motorunla katılırsın:cat:
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğimle. :rendeer:
hayırlı uğurlu olsun.sizin gibi duygu ve düşüncede olan insanların artması çok iyi bir durum ancak yollarda kuş serisi doğan ,şahin modifiyeli araçlardan sakının.onun için bayan olduğunuzu anlamasınlar.bu da bir tedbir bence.
nursu hayırlı olsun, allah utandırmasın ,vitesli motora geçince biraz zorlanırsın ama zamala alışacağını düşünüyorum.şimdiden keyifli sürüşler![]()
Yakışır.. yakışır.. Cruiser, bir bayana gerçekten çok yakışır. :cat:
Aman ha.. rodajına dikkat et! İyice bir alışsın kendine ve de sana. :cherry: Tabi sen de ona alışmalısın! :wiinkk:
Sonra, ver elini bilinmedik diyarlar... Bilirim yeni motosiklet heyacanını; için kıpır kıpırdır şimdi senin. :salut:
Kazasız, belasız, problemsiz, keyifli, mutlu ve uzun beraberlikler dilerim! :rendeer:
aslında kampanyası varmış tabiki geçmiş kampanya fiyatı 2.860+plaka imiş...su an normal fiyatı 3.milyar küsürdü ya 750 ya 250 emin diilim... nakit te tabi.... ben hem senet yaptırdım 10 ay ve vade farkını almadılar sağolsunlar ayrıca plaka dahil kampanya fiyatına dahil ettiler... ve beni çok mutlu ettiler sağolsunlar...
ben gitseydim bana hayatta böyle kıyak yapmazlardi bayan olmanin avantaji artik ne diyelim
nursen hayırlı olsun motorun gülegüle kullan kazasız belasız inşallah.
hayırlı uğurlu olsun...
kazasız sürüşler...
hayırlı olsun..kazasız belasız keyifli sürüşler...skygo alman iyi olmuş deponun üstündeki ışıklı vites göstergesi benim gibi ilkkez vitesli motor kullananlara büyük avantaj sağlıyor![]()
Nursu herkese cevap yazman çok güzel bir incelik.tebrik ederim. :rendeer:
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşLer.. aRtq darısı bnm basıma![]()
:rendeer:hayırlı olsun...
kazasız belasız kullanırsın işala
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın![]()