aldım sonunda motorumu?

Allah o günleri bana da gösterir işallah.amin deyin amin deyin:)

AMİN!!! AMİN!!! AMİN!!!:cat::cat::cat:

::tutkuy::''nursu'' yeni motor'un hayırlı uğurlu olsun::alkiis::::alkiis::::alkiis::; unutma... önce emniyet,sonra hareket!!!::stretche ::tutkuy::::plus1::::hosgeldi

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Umarım güzel günlerde kullanırsın motorunu :rendeer:

Nursencik güle güle kullanmanı dilerim keyifli sürüşler artıkın aramıza gezilerde motorunla katılırsın:cat:

kasktan saçınız gözükmesin

hayırlı uğurlu olsun.sizin gibi duygu ve düşüncede olan insanların artması çok iyi bir durum ancak yollarda kuş serisi doğan ,şahin modifiyeli araçlardan sakının.onun için bayan olduğunuzu anlamasınlar.bu da bir tedbir bence.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğimle. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler tekerin düz bassın inşallah...

nursu hayırlı olsun, allah utandırmasın ,vitesli motora geçince biraz zorlanırsın ama zamala alışacağını düşünüyorum.şimdiden keyifli sürüşler:)

aslında kampanyası varmış tabiki geçmiş kampanya fiyatı 2.860+plaka imiş...su an normal fiyatı 3.milyar küsürdü ya 750 ya 250 emin diilim... nakit te tabi.... ben hem senet yaptırdım 10 ay ve vade farkını almadılar sağolsunlar ayrıca plaka dahil kampanya fiyatına dahil ettiler... ve beni çok mutlu ettiler sağolsunlar...

ben gitseydim bana hayatta böyle kıyak yapmazlardi bayan olmanin avantaji artik ne diyelim

hayırlı osun gule gule kullan bence huyoyu alsaydın daha ıyı olacaktı degıstırmene bıle gerek yok bırdaha

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nursen hayırlı olsun motorun gülegüle kullan kazasız belasız inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar