aldım sonunda motorumu?

hayırlı olsun..kazasız belasız keyifli sürüşler...skygo alman iyi olmuş deponun üstündeki ışıklı vites göstergesi benim gibi ilkkez vitesli motor kullananlara büyük avantaj sağlıyor :)

sizin gibi bayanlarıda aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz efendim.hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin:rendeer:

Allah o günleri bana da gösterir işallah.amin deyin amin deyin:)

amin amin aminnnn....................

hayırlı olsun kazasız belasız kullan.

saol yüreği güzel dostum tüzün.......

Nursencik güle güle kullanmanı dilerim keyifli sürüşler artıkın aramıza gezilerde motorunla katılırsın:cat:

inşallah ama direksiyon sınavından önce olmaz.....10 mayıs sonrası inşallah....

arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum... saolun...bende biran önce aranızda olmak istiyom pır pırımlaaaa birlikte :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğimle. :rendeer:

saol tubişşş artık bana yardım edersin...

hayırlı uğurlu olsun.sizin gibi duygu ve düşüncede olan insanların artması çok iyi bir durum ancak yollarda kuş serisi doğan ,şahin modifiyeli araçlardan sakının.onun için bayan olduğunuzu anlamasınlar.bu da bir tedbir bence.

olur saol tavsiyen için ama en çok ben minübüs otobüs hatta kamyonlardan tırsıyom.... varmı çaresi ? tek çaresi onları tekrar ehliyete tabi tutmak..

nursu hayırlı olsun, allah utandırmasın ,vitesli motora geçince biraz zorlanırsın ama zamala alışacağını düşünüyorum.şimdiden keyifli sürüşler:)

saol sudenazzz teşekkür ederimm...inşallah zamnala düşe kalka ögrencem:)

Yakışır.. yakışır.. Cruiser, bir bayana gerçekten çok yakışır. :cat:
Aman ha.. rodajına dikkat et! İyice bir alışsın kendine ve de sana. :cherry: Tabi sen de ona alışmalısın! :wiinkk:
Sonra, ver elini bilinmedik diyarlar... Bilirim yeni motosiklet heyacanını; için kıpır kıpırdır şimdi senin. :salut:
Kazasız, belasız, problemsiz, keyifli, mutlu ve uzun beraberlikler dilerim! :rendeer:

yaf 2 gündürr uyuyamıyorum heyecandan.... inşallah biran önce kavusurum .... :) teşekkür ederim..saoll

Son düzenleme:
aslında kampanyası varmış tabiki geçmiş kampanya fiyatı 2.860+plaka imiş...su an normal fiyatı 3.milyar küsürdü ya 750 ya 250 emin diilim... nakit te tabi.... ben hem senet yaptırdım 10 ay ve vade farkını almadılar sağolsunlar ayrıca plaka dahil kampanya fiyatına dahil ettiler... ve beni çok mutlu ettiler sağolsunlar...

ben gitseydim bana hayatta böyle kıyak yapmazlardi bayan olmanin avantaji artik ne diyelim

:))))))) sedat motor yenileycen zaman beraber gidek bak nasıl hesplı alıyoruz sana.... pek erkekler pazarlık edemiyo bu konuda valla çatır çatır pazarlık ettim...

nursen hayırlı olsun motorun gülegüle kullan kazasız belasız inşallah.

saol ümmet abi artıkın gideriz artvine...erzuruma...dimiiii :) hatta topik açarız karadeniz turu yaparız...nasıl olsa karadenizde mt grubu çok arkadaş var katılırlar bize...

Son düzenleme:
hayırlı olsun..kazasız belasız keyifli sürüşler...skygo alman iyi olmuş deponun üstündeki ışıklı vites göstergesi benim gibi ilkkez vitesli motor kullananlara büyük avantaj sağlıyor :)

en hoşuma giden yanıda benzin deposunu gösteriyoo.. honda shadow larda yok da bu özellik... saol hazer teşekkür ederim...

Nursu herkese cevap yazman çok güzel bir incelik.tebrik ederim. :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun :)
güle güle kullan:rendeer:

:rendeer:hayırlı olsun...
kazasız belasız kullanırsın işala

çok teşekkür ederim canım bu çiçeklede en az senin kadar güzellerr çok saol çiçekler için... kahvaltıya gelirsen görüşürüz...k.i.bak ...

tuğper,rola saolun çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın:)

saolun alim a2 yi ilk önce çnakkale biga yapacam sözüm var..sizde çanakkaledesiniz dimi..yolları nasıl..ist.dan kaç saatte gelirim oğlumlabana bilgi vrirsen svinirim.. saollun sizine tekerinize sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar