aldım sonunda motorumu?

Nursu hanım hani nerde fotograflar hala konmamış.Modlar kitleyin lütfen topiği :p :)

erdo 2002 yaf adamlar plakayı yetiştiremediler kısmetse çarşamba akşamı söz atacam istemediğin kadar resim...

hayırlı olsun.
bende birtane chopper yavrusu almayı kafaya koydum :mrgreen:

mondial 125ZN, acayip sempatik bir alet. :)
istanbul içinde yeter sanırım.

al valla süper bakıyomda sitede choopercılar artıyo...süper ya..:)

hayırlı olsun nursu.........................

saol nankör kardeş :p ...ne kadar tuhaf nikiniz var...hakketten nankörmüsünüz? :)

Biraz geç oldu ama:) hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın.

saol mustafa özen amin cümlemize....

hayırlı :)uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan inşaallah....

saol tarık 81 ...inşallah bende öle temenni ediyorum ama biraz viteslide acemiyiz...:)

hayırlı olsun kazasız belasız keyifli günlerde sürmeni dilerim.

saol benimde dediğim gibi tek tememnim kazasız belasız sürmek ..saol yüreğine sağlık:)

Son düzenleme:
"saol nankör kardeş ...ne kadar tuhaf nikiniz var...hakketten nankörmüsünüz? "

yahudaiskariyot gibi gördüm kendimi .....................:bounce:

kazasız belasız kullanman dileği ile :) artık topkapıdaki honda motorun istoçda oldunuda örenirsin gezerken felAN GÖZÜNE ÇARPAR :):)

kazasız belasız kullanman dileği ile :) artık topkapıdaki honda motorun istoçda oldunuda örenirsin gezerken felAN GÖZÜNE ÇARPAR :):)

öğrendim canım yaa kusura bakma istoç muş.. eee ne bilim ben avrupa yakasının inciğını cıncıgını cancazım yaf bana anadolu yakasının en ucra yerini sor elimle koymuş gibi götürüm seni :) ayrıca gözüme çarptı nedemek BATTI... :p

hayırlı olsun .

saol sofuoğlu 54 :) .......................................

Nice kazasız km.ler dilerim.:rendeer: Resimleri bende görmek istiyorum :bounce:

saol muzaffer inşallah hayırlısıyla bu akşam çekecem bir sürüü...warya bana öle geliyor ki bıkcaksınız benden ve resimlerimden...sizi resim yağmuruna sokacam....görürsünüz sizz....:)

hayırlı olsun kardeşim darısı benim ve benim gibilerin başına...

amin kardeşim...inşallah en kısa zamanda seninde olur.....motoru olmayanlara allahdan; şöle gönüllerine göre bir makina nasip eylesin en kısa zamanda inşallah....AMİN....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar