aldım sonunda motorumu?

evet çanakkale merkezdeyim bekleriz istanbul ile çanakkale arası 4,5 ila 5saatte gelirsiniz sakin kullanım ile ama sürat yapmayı seviyorsanız 3 saatte gelirsiniz yollar hakkında bir bilgim yok ben istanbula hiç gitmedim ama gelibolu çanakkale arası çok güzel bitane abim var suziki gsx 1000 var 2 saatte istanbula giriyorum diyor tabi biraz fazla hız delisi :)

Super Moderator
Güle güle kullan Nursu..:rendeer:
Bu sene 29 Ekim'de kendi motorunla göreceğiz o zaman seni de aramızda...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı uğurlu olsun...
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum

hayırlısı olsun.. Çin işide Olsa Motor Motordur..Bu Kafileye Bir Kişinin daha Katıldıgını GÖrmek güzel.. :) Ehliyet Aldın mı :mrgreen: KAzaSız BelaSız SürüŞLeR:)

evet çanakkale merkezdeyim bekleriz istanbul ile çanakkale arası 4,5 ila 5saatte gelirsiniz sakin kullanım ile ama sürat yapmayı seviyorsanız 3 saatte gelirsiniz yollar hakkında bir bilgim yok ben istanbula hiç gitmedim ama gelibolu çanakkale arası çok güzel bitane abim var suziki gsx 1000 var 2 saatte istanbula giriyorum diyor tabi biraz fazla hız delisi :)

yok hız yapmak diil amacım gezmek amaçlı bide öle alim motorun zevkini :) hım anladım 3,5-4 saatlik yolu desene ben 5-6 saate ancak gelirim...saol...

Güle güle kullan Nursu..:rendeer:
Bu sene 29 Ekim'de kendi motorunla göreceğiz o zaman seni de aramızda...

olcan slm ...teşekkür ederim saol inşallah 29 ekimden de önce gelirim tüm topik buluşmalara 30 ağustos var daha sırada :p

hayırlısı olsun.. Çin işide Olsa Motor Motordur..Bu Kafileye Bir Kişinin daha Katıldıgını GÖrmek güzel.. :) Ehliyet Aldın mı :mrgreen: KAzaSız BelaSız SürüŞLeR:)

saol by star...valla ben çin ,japon,italyan gözüyle bakmadım ki :p eft motor motordur dediğin gibim asıl olay bu..ehliyetimi alcam inşallah yazılıya girdim falla 100 bekliyom..10 mayıstada kısmetse direksiyon sınavım var...:) saol tüm motor alemine bende buradan kazasız belasız ve stressiz sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun bir chopperci daha geldi yer açııııın ee resim nerde,güle güle kullan kardeşim keyifli geziler

Hayırlı olsun makinan kardeşim...:rendeer:

Şunun şurasında ctsi'ye ne kaldı ki...:mrgreen:

Rodaja ve helede servislere aman dikkat...
Yoksa verirler eline 270ytl'lik bir fatura...:mrgreen:

Bol keyifli sürüşler...:)

Hayırlı olsun makinan kardeşim...:rendeer:

Şunun şurasında ctsi'ye ne kaldı ki...:mrgreen:

Rodaja ve helede servislere aman dikkat...
Yoksa verirler eline 270ytl'lik bir fatura...:mrgreen:

Bol keyifli sürüşler...:)

teşekkür ederim saolun... ama plaka işlemleri uzun sürdü :( kısmet bu akşam yada yarın akşama çıkarıyom motorumu...

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah, Takdir Allahındır.

allah razı olsun saol teşekkür ederim...

hayırlı olsun bir chopperci daha geldi yer açııııın ee resim nerde,güle güle kullan kardeşim keyifli geziler

saol teşekkür ederim.. :) en kısa zamanda gelicek resimler... yüreğinize sağlık tekrar saolun aranızda bana da yer açtıgınız için.

Son düzenleme:
Nursu hanım hani nerde fotograflar hala konmamış.Modlar kitleyin lütfen topiği :p :)

hayırlı :)uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan inşaallah....

Son düzenleme:
hayırlı olsun.
bende birtane chopper yavrusu almayı kafaya koydum :mrgreen:

mondial 125ZN, acayip sempatik bir alet. :)
istanbul içinde yeter sanırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar