akburak tekteker osmaniye

Dakkada satayım seni bak şindi:p
akburak tekteker2 vidyosunda arkanda kamyonla teker yapacak kadar korkusuzsun baba..
Tam koruma 20ton kamyondan da koruyor heral :):p:p:p
Trafiğe kapalı alan vardı da biz mi yapmadık:p:p:p
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=5cqe0yDHUwk[/MEDIA]

Son düzenleme:
eğitim şart hehehehehehehe

eğitim şart hehehehehehehe

Son düzenleme:
latif abii harikasınnn bideee şu youtube formatıyla siteye eklesen tam süper olcakkk

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen bu görüntüleri bi ara bana at abi ben sana klip yapim istediğin bi müzik eşliğinde,hatta sen müzik olayınıda bana bırak....süpersin

bilmiyomki söyleyinde bidaha öle yapim nasıl yapacam ümmet abi teşekkürler bizdende selam

abi gurbanınız olim yavaş.............bugün bi video daha izledim adam 130 civarında dikti önü,180 lerde hala devam ediyordu.heyecanı güzel ama düşmenizi düşünemiyorum.ALLAH korusun sizi:rendeer:

ALLAH KORUSUN öyle ama tehlike olmassada olmuyor be kardeş onun zevki orda ben 70 civarı dikiyom 195 te iniyor hatta üçe atıp 230 lara çıkıyorum ama tehlikeli haklısın.

selamlar latif abicim yaw arkadas arşiv olusturdun bu tek teker üzerine yakında sana da tekteker latif gibi bi lakap takabilirler:):):) haa yaw sadece tektekermi bir iki baska bişeler yap yaww nede olsa bu işi iyice çözdün:p

kapalı alanda ve korumalı yaptığın sürece seni tebrik ederim ama trafikte:farao:
bide eldiven kullansan tam süper olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar