sen Türkiyesin büyük düşün!! ucuz benzin yakışmaz bize:farao:
600 cc motosiklet almıştım aldığıma pişman ettiler... Elbet ötelerde bir yerde verirsiniz bunu hesabını...:farao:
600 cc motosiklet almıştım aldığıma pişman ettiler... Elbet ötelerde bir yerde verirsiniz bunu hesabını...:farao:
Bir Zamanlar Bir Kampanya Hatırlıyorum E-Mail lerle Dağıtılmıştı Belki Biz MT Olarak Bu Kampanyayı Sıkı Tutarsak Birşeyler Yapabiliriz Diye Düşünüyorum.
Hepimizin Benzine Ihtiyacı Var Benzin Alacağız.
Bu Bağlamda Iki Tane Marka Belirleyelim (mesela Petrol Ofisi ve Opet En Azından Verdigimiz Paraların Bi Kısmı Türkiyede Kalsın) Bu Iki Şirketten Akaryakıt Alalım.
ve Bunu Bir Şekilde Basın Yayın Organıyla Millete Duyuralım.
Diyelimki Biz MT Olarak Bu Vergi ve Zamları Protesto Icin Boyle Yapıyoruz.
Diger Petrol Sirketlerinin Alımı Azaldıgından Belki Bir Rekabet Ortamı Ile Fiyatları Lehimize Oynatabiliriz.
Ama Cok Ciddi Organizasyon Lazım. Birde Kafalarımızdaki BURASI TURKIYE Kavramını Kaldırmamız Lazım. Birileri Başımızda Bizi Yonetiyor Olabilir Ama Biz Birlik Olursak Bizim Fikirlerimiz Doğrultusunda Yonetmek Zorunda Kalırlar, Yada Yonetimden Cıkarılırlar
Beyler Bayanlar Bu Mesajı Noktasına Dokunmadan Tekrar Yayınlıyorum ve Sonuna Kadar Destekçisi Olmaya Hazırım
Sadece Işık Göremiyorum Bizler Bunu Yapacağız Başkasından Beklemeyelim Lütfen
dostum burdan toplasan kaç kişiyiz ki benzin isteasyonlar sırf bize hizmet etmiyor diyelim yaptım burda toplam 100.000 kişi olsak bence ne fark edicek ki
diye düşünüyorum
Bu firmaların tamamı türk mü bide bu var bu ülkede satılmadık firma kalmadıda
Ilk Kaybetme Sebebimizidir.
Her Gun E-Mail lerimize Düşen (En Az 5 Tane) Maillleri Forward Etmeye Zaman Ayırabiliyoruz Ama Konu Biraraya Gelmek Tepki vermek Oldugunda Hepimizin Boşvermesidir.
Yapmayın Arkadaşlar Bugun 3 yarın 30 ertesi gun 100 kişi olsak yeter bir ay sonra ne olacağını siz hesaplayın
Saygılarımla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------
En Azından Bir Kısmı Olsa Yeterli
Gidip Paramızın Tamamını British Petrol (BP) e vermekten Iyidir Diye O örnekleri Yazdım
Varsa Başkaca Arkadaşlarımızın Fikirleri Paylaşmak Icin Forumdayız
Saygılarımla
ben tepki vermeyelim demedim sadece bizim yaptıgımız tepki ile başaramayız anlamında söyledim başka motosiklet forumdaki arkadaşların katılmasıyla bierşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum
ama bir sorum var bu tepkiyi benzin istasyonlarına degilde bu zam mı yapan sevgili devletimize göstermemizdir
hayırlı olsun korkut yeni motosikletin kazasız belasız günler dilicem ama bu zamlardan sonra pek cıkmıcaksın herhalde büyük motorlar:queen:
Yine ne oldu yaw ::150:: bunlar dalgamı geçiyor ::saskin::::crying::::lolabove
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------
Bu arada hayırlı olsun :cat: Nasıl bineceksenr:
Facebook'ta epey bi grup var bu konuyla ilgili,Devletin kapısına dayanmadan olmayacak gibi,Bunuda yapacak kimsecikler yok ortalıkta.