[Adana - MT]

Günaydın herkese...:rendeer:
Yarın tatlı getireceeeem şimdiden söyleyim ona göre...:queen: (Jant çanta boyatma diz kırma tatlısı)

Sapanca'dan herkese günaydın...Murat hocam ne gerek vardı şimdi tatlıya, şimdi canı tatlı isteyen arkadaşlar senin dizini kıracak :mrgreen:

Evet Ahmet All in one oldu bu tatlı...
Muzaffer abi dostlarım için bidaha kırarım dizimi nooolcak ya. Ama bence her hafta dizini kırmayan birisi "ohhh bu haftada biryerimi kırmadım" tatlısı getirebilir...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------

Bu arada Sapanca ne iş...???? :sunny:

Günaydın herkese...:rendeer:
Yarın tatlı getireceeeem şimdiden söyleyim ona göre...:queen: (Jant çanta boyatma diz kırma tatlısı)

::148::::148::muradım senin toplantıya gelmen kırk tatlıya bedel.geçen hafta gelmedin yoklugunu belli ettin ben arıyacaktım ama arkadaşlar annesi hacdan geldi belki ondan gelmedi dediler saglık olsun yarın görüşürüz.saglıcakla kal.::gazla::::gazla::::gazla::

Evet Ahmet All in one oldu bu tatlı...
Muzaffer abi dostlarım için bidaha kırarım dizimi nooolcak ya. Ama bence her hafta dizini kırmayan birisi "ohhh bu haftada biryerimi kırmadım" tatlısı getirebilir...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------

Bu arada Sapanca ne iş...???? :sunny:

İş toplantısı, herhalde çalışıyoruz değilmi :bounce:

::148::::148::muradım senin toplantıya gelmen kırk tatlıya bedel.geçen hafta gelmedin yoklugunu belli ettin ben arıyacaktım ama arkadaşlar annesi hacdan geldi belki ondan gelmedi dediler saglık olsun yarın görüşürüz.saglıcakla kal.::gazla::::gazla::::gazla::

Fatih abi yaramı deşme, biz toplantıa değer verip geliyoruz demekki bazı arkadaşlar aynı değeri vermiyor...ama canlar sağolsun yine dostlarımızdır...:bounce:

Muzaffer
Göl kenarı toplantısı ne sıkıcıdır beee

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:56 ----------

Fatih abi,
Hacı dönüşü değil,
Sahalara dönüş partisindeydi

---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

D. Bakır dan
Selamlar,

Ne yani Yusuf sen şimdi Murat hoca sahalara dönüşü başka yerde, diz kırmayı bizim mütevazi toplantıda mı kutluyor diyorsun?:queen:

Yok Recep abi başka yerde ben sahalara dönüşümü kutlamadım. Benim sahalara dönüşümü arkadaşlar başka yerde kutladılar.:wiinkk:

tüm dostlara günaydın.arkadaşlar kimseyi zorla biryere götüremeyiz.herkes sevdigi özledigi dostuyla olmayı sever.herkes hürdür.hepinizi çok seviyorum.allaha emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar