Merhaba arkadaşlar
Hayırlı haftalar
Bu hafta yine ful seyahat
Eeenkalın
Hayırlı haftalar
Bu hafta yine ful seyahat
Eeenkalın
Günaydın herkese...:rendeer:
Yarın tatlı getireceeeem şimdiden söyleyim ona göre...:queen: (Jant çanta boyatma diz kırma tatlısı)
Günaydın herkese...:rendeer:
Yarın tatlı getireceeeem şimdiden söyleyim ona göre...:queen: (Jant çanta boyatma diz kırma tatlısı)
Evet Ahmet All in one oldu bu tatlı...
Muzaffer abi dostlarım için bidaha kırarım dizimi nooolcak ya. Ama bence her hafta dizini kırmayan birisi "ohhh bu haftada biryerimi kırmadım" tatlısı getirebilir...:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
Bu arada Sapanca ne iş...???? :sunny:
::148::::148::muradım senin toplantıya gelmen kırk tatlıya bedel.geçen hafta gelmedin yoklugunu belli ettin ben arıyacaktım ama arkadaşlar annesi hacdan geldi belki ondan gelmedi dediler saglık olsun yarın görüşürüz.saglıcakla kal.::gazla::::gazla::::gazla::
::148::::148::muradım senin toplantıya gelmen kırk tatlıya bedel.geçen hafta gelmedin yoklugunu belli ettin ben arıyacaktım ama arkadaşlar annesi hacdan geldi belki ondan gelmedi dediler saglık olsun yarın görüşürüz.saglıcakla kal.::gazla::::gazla::::gazla::
Yok Recep abi başka yerde ben sahalara dönüşümü kutlamadım. Benim sahalara dönüşümü arkadaşlar başka yerde kutladılar.:wiinkk: