[Adana - MT]

Evet dostlar servisten cevap geldi beyin arıza vermiş bugün garanti belgesini götürüp işlemleri tamamlayacağım. Allah'ın izniyle 1 hafta içerisinde motosikletim elimde olacak :flower:

Bugun Abdullah, Taha ve Ben guzel bir gezi yaptik Ceyhana. Ceyhanda aramiza Kozandan Erkan ve Ceyhandan Cihan da katildi. Burak Hocayla cay ictik sonra Mustafa Abi yi ziyaret ettik. Vakit olunca Yumurtaliga gectik. Hava ve deniz mukemmeldi. Sagsalim kazasiz belasiz evimize donduk. Resimleri Abdullah paylasacak.

Motorun arızası tespit edilmiş. Kafayı yemiş motor ::exclaim:::deliir:: Beyin değişecek. Usta eğer stoklarında varsa perşembe ya da cuma günü motosikleti teslim edecek inşallah:thumleft:

tuc

müthiş keyif aldığım gezilerden biriydi yapımda emeği geçen herkese teşekkürler :)

Motorun arızası tespit edilmiş. Kafayı yemiş motor ::exclaim:::deliir:: Beyin değişecek. Usta eğer stoklarında varsa perşembe ya da cuma günü motosikleti teslim edecek inşallah:thumleft:

az kaldı ozaman kardeşim :rendeer: çok güzel ve eğlenceli bir geziydi...kardeşlerime teşekkür ediyorum :cat: resimler geliyor inşallah :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

resimleri ekledim...olduğu kadar,ilk defa konu açıyorum vurmayın :D

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-ceyhan-yumurtalik-gezimiz-d.html#post3200404

tuc

cbr 250nin üstünde olduğun resim çok iyiydi abdullah abi bence sen cbr 250'ye geç biran önce pek uyumlusunuz :) :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.BUGÜN 10 KASIM

tBM2.jpg
2qGwp.jpg
ylu5F.jpg

Son düzenleme:
Şimdi geldim Ankara'dan... İyi akşamlar hepinize... Anca yazabildim.

Atam seni unutmadık... Ruhun ŞÂD olsun...

İyi akşamlar dostlarım,
ATAMIZIN 75. ÖLÜM YILDÖMÜNÜ SAYGI İLE ANDIK

yarın yeni bir haftaya hayırlısı ile başlayacağız.

Günaydın arkadaşlar
Sağlıklı, bol kazançlı bir hafta diliyorum.

Murat hocam hoşgeldin.

Günaydın Adana MT. Güzelliklerle dolu, sağlıklı, mutlu ve kazancı bol bir hafta geçirmeniz dileği ile:rendeer:

Günaydın AdanaMT...Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle :cat:

Murat Abi hoş geldin sefa getirdin....

Ahmet az kaldı lem sayılı günler :mrgreen:

Günaydın herkese...:rendeer:
Hayırlı uğurlu huzurlu bol kazançlı haftalar olsun...:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar