[Adana - MT]

:rendeer:heyyyt ule heytttttttt kedinin olmadığı yerde sincapa nedemişler?????????evet beylerrr artık sazı elime almanın zamanı geldide geçiyor bile:cat:kamp için büyük ihtimalle geliyorum:thumleft:yalnız büyük bir gezi organizasyonum olacakkk tabiki kıl çadırı:bounce:tabiki ben düzenledimmi katılım yoğun olacak tabiki :rendeer:bayram öncesi veya bayramdan sonraki haftaya şimdiden duyanlar duymayanlara haber versinnn:pr:SONRADAN AMAN BENİM HABERİM YOKTU,DUYMADIM,KARIM DÖVDÜ,EŞŞEKTEN DÜŞTÜM,İSAL OLDUM,EVDE İŞ YAPIYORDUM yemezler liste oluşturmama gerek duymuyorum nede olsam ben gönüllerin vazgeçemdiği gerçek başkanım benim adım KÜL YUTMAZ FAZERR muzaffer:queen:kıskananlar çarlasın emiiiiii:flower:kıskananlar belli fakat yine burda kendisini deşifre etmiyommmm ona sadece benim düşmanıma bile gönderdiğim şu resimleri yolluyorum:rendeer::rendeer:ulen eğer bu iltifatımdan sonra düzgün yazı yazmazsan işşallah pıçında çıban çıkar onuda allah sıkmam için beni nasip eder emiiiiiiiii:flower:anladın sen onuuuuuuu gsr 600(işşallah nasip olur.)

herkese selam20 gün arada sonra nihayet motortuma kavuştum sevgili muzaffer abemin sayesinde yarın kuyruk doğrultacam ben duymadım haberim yoktu anlamam accık yanınızda dururam sonrada diğer halil amcamın yanına kaçarım bilesiniz saygılarla,kampı kararlaştırın

resim atamadım urfadan geldi eli yüzü leş gibiydi birde daha aksesuarları yarım takıp takıştırayım öyle atarım

herkese iyi akşamlar... kamp olayında söylediklerimde ciddiyim... 1 gece an sızın gelebilirim... öyle yürekten çağırma beni... :c))
ama benim çadırım da yok, tulumum da yok. yusuf abiiii.. senin çadır iki kişilikti di mi :queen:
kıvrılır yatarız diyorsan... kamp süreniz içerisinde 1 gecelik ben de iştirak edebilirim... tabi ki Allah'tan bir mani çıkmazsa...
Bu günlerde yağabildiği kadar yağsın da, bayramda yağmasın... niyet ettim Allah rızası için ilk kampıma katılmaya... Amin...

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
şu kamp yeri meselesine biraz açıklık getireyim.düşünülenler:LÜTFEN HERKES(GELECEK OLANLAR) FİKRİNİ BELİRTSİN.
1-yumurtalık-önceki kamp yaptığımız yerin hemen yanındaki yer.adanadan hiç kimse burayı görmedi.kısa mesafe olduğu için yol yapmak isteniyor.
2-karboğazı-son kamp çok keyifli geçmiş,oradaki bekçinin çok yardımı olmuş,serin olma ihtimali var.
3-muzafferin bulduğu,karboğazı kampından sonra ekip tarafındanda keşfi yapılan kamışlının oradaki yer.karboğazı kampı resimlerindende görebileceğiniz,bol kavak-elma-armut ağaçlarının da olduğu,yanından dere akan,lokantası,fırını,çardakları olan bir yer.ama kamp demek azıcık medeniyetten uzak yerde yapılanıdır.soğuk olma ihtimali yüksek.
evet beyler fikirleriniz.zaman daralıyor.

bence karboğazı da ekonomik olması yönünden yumurtalık ta uygun.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:01 ----------

herkese selam20 gün arada sonra nihayet motortuma kavuştum sevgili muzaffer abemin sayesinde yarın kuyruk doğrultacam ben duymadım haberim yoktu anlamam accık yanınızda dururam sonrada diğer halil amcamın yanına kaçarım bilesiniz saygılarla,kampı kararlaştırın

resim atamadım urfadan geldi eli yüzü leş gibiydi birde daha aksesuarları yarım takıp takıştırayım öyle atarım

Cengiz ağabey,
Hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin. Allah kaza bela göstermesin.
Keyifli sürüşler diliyorum.

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:03 ----------

herkese iyi akşamlar... kamp olayında söylediklerimde ciddiyim... 1 gece an sızın gelebilirim... öyle yürekten çağırma beni... :c))
ama benim çadırım da yok, tulumum da yok. yusuf abiiii.. senin çadır iki kişilikti di mi :queen:
kıvrılır yatarız diyorsan... kamp süreniz içerisinde 1 gecelik ben de iştirak edebilirim... tabi ki Allah'tan bir mani çıkmazsa...
Bu günlerde yağabildiği kadar yağsın da, bayramda yağmasın... niyet ettim Allah rızası için ilk kampıma katılmaya... Amin...

Bahadır,
Bende 1 çadır daha var, İstersen onu kiralık verebilirim.:queen: Çünkü benim geleceğim kesin değil.:silent:

---------- Post added at 09:10 ---------- Previous post was at 09:08 ----------

iyi aksamlar
bu kamp cok sulu geçecek gibi geliyor bana.:cherry:

Fuat,
Erdemli festivalinden daha sulu olabilir mi? Sanmıyorum.!

hatırlamak için bakınız
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ri/108154-adana-mt-karbogazi-kampindaydi.html

ACAR65-mustafam sende birşeyler yaz kardeş.:salut:
Arkadaşlar Günaydınlar olsun herkese.
Kampa büyük bir ihtimalle kızımla birlikte katılacağım,ama Tuğçe'mi olur,Gökçe'mi olur veya arabayla her ikisimi olur bilmiyorum ama ben allahtan bir mani olmazsa katılıyorum.Kamp yeri için sizlerin seçeceği her yere varım.

günaydın dostlar.
şu kamp yeri meselesine biraz açıklık getireyim.düşünülenler:LÜTFEN HERKES(GELECEK OLANLAR) FİKRİNİ BELİRTSİN.
2-karboğazı-son kamp çok keyifli geçmiş,oradaki bekçinin çok yardımı olmuş,serin olma ihtimali var.
bence karboğazı da ekonomik olması yönünden yumurtalık ta uygun.

Bora Başkanım,
Her ne kadar geleceğim kesin olmasada karboğazı için bir bilgi eklemek istiyorum.
Kurban bayramı tatili nedeni ile günübirlikçilerin çok rağbet edeceği bir yer olduğunu ve cep telefonlarının orada çekmediğini hatırlatmak istedim. Eğer kamp 3 gün sürecek ise iletişim konusunda sıkıntı yaşayacak arkadaşlarımızın bilmesinde fayda var.

Adana İl Temsilcisi
hah şöyle yav mustafam.
sana katılıyorum yusuf.karboğazının böyle bir telefon handikapı da var.ama günübirlikçilerin önceki kampta sizleri rahatsız etmediklerini duymuştum.

hah şöyle yav mustafam.
sana katılıyorum yusuf.karboğazının böyle bir telefon handikapı da var.ama günübirlikçilerin önceki kampta sizleri rahatsız etmediklerini duymuştum.

Bizim kamp alanımız günübirlikçilerin uzağında bir noktaydı. O nedenleçok rahatsız olmadık. Birde günübirlikçi çok yoğun değildi.

---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

Günaydın gençler...:rendeer:

Biri kıl çadırımı dedi :silent: :p

Öyle değil,
Biri gezi mi dedi
Diyeceksin.:mrgreen:

anamur güzergahı bence kamp alanı olarak en mükkemmeli başka yerlere bakıp kafa yormayın.benimde canımı sıkmayın:thumleft:

Adana İl Temsilcisi
bence de yayla tarafı serin hatta soğuk olur.deniz kenarı 0 rakım olduğu için ılık olacaktır.

:rendeer:heyyyt ule heytttttttt kedinin olmadığı yerde sincapa nedemişler?????????evet beylerrr artık sazı elime almanın zamanı geldide geçiyor bile:cat:kamp için büyük ihtimalle geliyorum:thumleft:yalnız büyük bir gezi organizasyonum olacakkk tabiki kıl çadırı:bounce:ben gönüllerin vazgeçemdiği gerçek başkanım benim adım KÜL YUTMAZ FAZERR muzaffer:queen:kıskananlar çarlasın emiiiiii:flower:kıskananlar belli fakat yine burda kendisini deşifre etmiyommmm ona sadece benim düşmanıma bile gönderdiğim şu resimleri yolluyorum:rendeer::rendeer:ulen eğer bu iltifatımdan sonra düzgün yazı yazmazsan işşallah pıçında çıban çıkar onuda allah sıkmam için beni nasip eder emiiiiiiiii:flower:anladın sen onuuuuuuu gsr 600(işşallah nasip olur.)

kedinin olmadığı yerde sincapa nedemişler? ALLAH için şu deyimleri bir de doğru söylesen.:pr:
gezi organizasyonum olacakkk tabiki kıl çadırı arkadaş sen oraya ortak mısın?başka yer bilmezmisin sen.:silent:
gönüllerin vazgeçemdiği gerçek başkanım benim adım KÜL YUTMAZ FAZERR muzaffer. sen öyle san.:queen:
resim olarak gönderdiğin çiçekler için ve gsr 600 dileklerin çok sağol.benden de sana :rendeer:
yazı yazmazsan işşallah pıçında çıban çıkar. benim mıçım senin ağzında ne geziyor.:cyclopsan:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar