iyi akşamlar arkadaşlar.
hadi bakalım kampa gelmeyen kalmasın. listeyi çoğaltalım.:cat:
hadi bakalım kampa gelmeyen kalmasın. listeyi çoğaltalım.:cat:
herkese selam20 gün arada sonra nihayet motortuma kavuştum sevgili muzaffer abemin sayesinde yarın kuyruk doğrultacam ben duymadım haberim yoktu anlamam accık yanınızda dururam sonrada diğer halil amcamın yanına kaçarım bilesiniz saygılarla,kampı kararlaştırın
resim atamadım urfadan geldi eli yüzü leş gibiydi birde daha aksesuarları yarım takıp takıştırayım öyle atarım
herkese iyi akşamlar... kamp olayında söylediklerimde ciddiyim... 1 gece an sızın gelebilirim... öyle yürekten çağırma beni... :c))
ama benim çadırım da yok, tulumum da yok. yusuf abiiii.. senin çadır iki kişilikti di mi :queen:
kıvrılır yatarız diyorsan... kamp süreniz içerisinde 1 gecelik ben de iştirak edebilirim... tabi ki Allah'tan bir mani çıkmazsa...
Bu günlerde yağabildiği kadar yağsın da, bayramda yağmasın... niyet ettim Allah rızası için ilk kampıma katılmaya... Amin...
iyi aksamlar
bu kamp cok sulu geçecek gibi geliyor bana.:cherry:
Arkadaşlar Günaydınlar olsun herkese.hatırlamak için bakınız
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ri/108154-adana-mt-karbogazi-kampindaydi.html
ACAR65-mustafam sende birşeyler yaz kardeş.:salut:
günaydın dostlar.
şu kamp yeri meselesine biraz açıklık getireyim.düşünülenler:LÜTFEN HERKES(GELECEK OLANLAR) FİKRİNİ BELİRTSİN.
2-karboğazı-son kamp çok keyifli geçmiş,oradaki bekçinin çok yardımı olmuş,serin olma ihtimali var.
bence karboğazı da ekonomik olması yönünden yumurtalık ta uygun.
hah şöyle yav mustafam.
sana katılıyorum yusuf.karboğazının böyle bir telefon handikapı da var.ama günübirlikçilerin önceki kampta sizleri rahatsız etmediklerini duymuştum.
Günaydın gençler...:rendeer:
Biri kıl çadırımı dedi :silent:![]()
anamur güzergahı bence kamp alanı olarak en mükkemmeli başka yerlere bakıp kafa yormayın.benimde canımı sıkmayın:thumleft:
arkadaslar yaylalar soguktur deniz kenarı ola bilir yumurtalık veya bogsak.
:rendeer:heyyyt ule heytttttttt kedinin olmadığı yerde sincapa nedemişler?????????evet beylerrr artık sazı elime almanın zamanı geldide geçiyor bile:cat:kamp için büyük ihtimalle geliyorum:thumleft:yalnız büyük bir gezi organizasyonum olacakkk tabiki kıl çadırı:bounce:ben gönüllerin vazgeçemdiği gerçek başkanım benim adım KÜL YUTMAZ FAZERR muzaffer:queen:kıskananlar çarlasın emiiiiii:flower:kıskananlar belli fakat yine burda kendisini deşifre etmiyommmm ona sadece benim düşmanıma bile gönderdiğim şu resimleri yolluyorum:rendeer::rendeer:ulen eğer bu iltifatımdan sonra düzgün yazı yazmazsan işşallah pıçında çıban çıkar onuda allah sıkmam için beni nasip eder emiiiiiiiii:flower:anladın sen onuuuuuuu gsr 600(işşallah nasip olur.)