[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar dilerim gezi ye gidenlere hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler dilerim
bahadır şimdiye kadar bir sorun yoktu yanlış hatırlamıyorsam şimdi neden depo kapağı onu merak ettim,benim depo kapağında delik yok ama bnenim motor da vakum pompası var,eğer kapağın altında conta varsa onu çıkar öyle bir dene

BAB01 hoşgeldin kardeş kendinden biraz bahsedersen arkadaşlar seni yakından daha iyi tanır

yusdufum çiğköfte muhabbetini yeni gördüm yoksa gelirdim 19:30 da balık pazarının oraya gittim sigara almaya CNC ile uğraşmaktan az önce girdim siteye yeni gördüm alo deseydin damlardım valla neyse bi dahaki sefere inşallah.
herkese hayırlı hafta sonları dilerim.

2.Mersin Motosiklet Şenligi alanınından son fotograflar

Şenlik alanınında son fotograflar

IMG_5148.jpg

IMG_5149.jpg

IMG_5150.jpg

IMG_5136.jpg

IMG_5137.jpg

IMG_5138.jpg

IMG_5139.jpg

IMG_5140.jpg

IMG_5141.jpg

IMG_5142.jpg

IMG_5126.jpg

IMG_5127.jpg

IMG_5147.jpg

IMG_5146.jpg

IMG_5145.jpg

IMG_5144.jpg

IMG_5134.jpg

IMG_5133.jpg

IMG_5132.jpg

IMG_5131.jpg

IMG_5130.jpg

IMG_5129.jpg

MOTOSİKLET EĞİTİMİ (ART MOTOAKADEMİ)

değerli arkadaşlar; kiminizle reel, kiminizle sanal tanışıklığımız var. toplantılara katılmasam da birçok gezide çoğunuzla tanışma fırsatı buldum.
değerli başkanımızın izni ile başlıktan da anlaşılacağı üzere eğitim konusunda birşeyler bahsetmek istiyorum.
geçen haftalarda ceyhan dan mustafa arkadaşım ile hamok un düzenlediği bir eğitime katıldık ve motosiklet ile ilgili tüm bildiklerimiz farklılaştı. çok keyifli ve verimli geçen bu eğitimin linki aşağıdadır
http://www.hamok.org/forum/viewtopic.php?f=30&t=1967&start=0
http://www.hamok.org/forum/viewtopic.php?f=30&t=2123

hatay bu konuda açık ara çok önde. tabii olarak sıtkı başkan ın bu konuda özverisi çok yüksek. benzer durum geçen sene mermok un düzenlediği omm eğitiminde de vardı. orada da murat başkan önderlik etmişti.
adana hem kullanıcı hem genel nüfus hemde olanaklar olarak bu illerden çok öndeyken profosyenel anlamda eğitimde çok geri olduğumuzu düşünüyorum.
bu konuda sözü sayın başkanımıza bırakıp önderliğini beklediğimizi belirtmek istiyorum.
Bora başkanımız el atarsa en layığından olacağına eminim.
bu işlerin çok maliyetli ve eziyetli olmadığını belirtmek isterim. gönüllülük esasına göre herkes elinden geleni mükemmel ölçülerde yapıyor. tek yapmamız gereken belirli bir katılımcı sayısına ulaşıp hocamızı davet etmek.
aşağıda art motoakademinin linkide var. inceleyin lütfen
http://www.artmotoakademi.com/akademi-tr/

ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN ÜYE OLDUM İLK FIRSATTA ÇARŞAMBA GÜNLERİ YAPTIĞINIZ TOPLANTIYA KATILIP SİZLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM RESİMLER ÇOK GÜZEL

herkese iyi geceler dilerim,yusufybr hoşgeldin yalnız büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir ,
bakkaldoğan teşekkürler resimler için kısmetse allahtan bir mani çıkmazsa geçen sene katıldık bu sene de inşallah orda olucaz görüşmek dileğiyle

Selam
ben yeni katıldım aranza tanıtmamı istemiiniz, biraz bahsedeyim; Veteriner Hekim mesleğim. özel bir firmada çalışıyorum. 4 aydan beri motor u aktif olarak denemekteyim. Taner Hoca dan eğitim aldım. Bir Suziki V Strom DL 650 var.
umuyorum hem burada sanal hemde görşerek daha iyi tanışırız.

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.çok şükür sağ salim bizim ekip dün gece döndük.çoooook keyifli bir festival oldu.resimler elime geçince yükleyeceğim.
yeni katılan arkadaşlar,hoş geldiniz.
fatihciğim,fikrini destekliyorum.umarım,böyle bir eğitim bizde düzenleriz.

Tünaydın arkadaşlar,yorgunluk ve işlerim nedeni ile ancak girebildim.Çok şükür Manavgat festivalinden sağ salim döndük.Gece geç vakit gelebildik ama şükürler olsun ki sağ salim ve kazasız belasız geldik yolculuk çok zevkli idi,festival çok renkli bir çok dostluklara vesile oldu.Nice güzel günlerde görüşmek üzere.:rendeer::rendeer:

herkese iyi günler.... festivalden sağ sağlim dönmenize çok sevindim. fotoğrafları bekliyoruz en kısa zamanda... :c))

günaydın ADANA MT.çok şükür sağ salim bizim ekip dün gece döndük.çoooook keyifli bir festival oldu.resimler elime geçince yükleyeceğim.
yeni katılan arkadaşlar,hoş geldiniz.
fatihciğim,fikrini destekliyorum.umarım,böyle bir eğitim bizde düzenleriz.

hoşgeldiniz. hele dinlenin biraz.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.tam anlamıyla hala yorgunluğumu atamadım.hele dün resmen dökülüyordum.sanırım yoldan gelen herkes benim gibidir.:sunny:

Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun.:cherry::cherry:
Yorgunluğu bir nebze olsun attık gibi,sıradaki festival gelsin.:flower::flower:

Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun.:cherry::cherry:
Yorgunluğu bir nebze olsun attık gibi,sıradaki festival gelsin.:flower::flower:

yahu ağam bir motor değişti, artık duramaz oldun. ne güzel.tebrik ederim. devam inşaallah.
bu eğitim işine el at artık.

Slm millet ee yiyip içtiğiniz sizin olsun güzeller den bahsedin bakalım manavgat yolcuları:) MFK321 hocam iyi bir konuya el atmışsınız sizi tebrik ediyorum ama bizim milletimiz benden iyi motor süren yoktur mantığı ile sürdüğü için kimseye kolay kolay eğitim aldıramaz sınız bide aynanin ikinci bir yüzü almak isteyipte maddi imkansızlıklar nedeni ile alamayanlar bunlar çok üzücü şeyler tabi ben diyorum ki bu eğitim konusunda bir şeyler yapmak istediğnız apaçık belli saygı değer abicim maddi durumu olamayan bir kaç arkadaşımıza maddi olarak yardımcı olursanıniz sizin gibi abilerimiz aynı görüşte oldumu bu iş tamam demektir ve mutlu son eğitimsiz kimse kalmaz :) :)

yahu ağam bir motor değişti, artık duramaz oldun. ne güzel.tebrik ederim. devam inşaallah.
bu eğitim işine el at artık.
Fatih kardeşim valla aynen öyle oldu.Senide aramızda görmek isterdik ama işlerinin yoğunluğu nedeniyle olmadı hayırlısı olsun.

Eğitim konusuna gelince ben elimden geldiğince tüm arkadaşlarıma çok anlatıyorum ama sanırım kimse beni gayle almıyor ve birde motosikletçi arkadaşlar kendilerine çok güveniyorlar ve eğitim almayı angarya görüyorlar,oysa bir kere eğitime katılıp bir deneseler inan tüm arkadaşların fikirleri değişecek bunda eminim.Ben yeni bir sürücü olmama rağmen bir çok usta sürücülerden iyi kullandığımı düşünüyorum.Birde iyi motosiklet kullandğını sanan arkadaşlar aslında şans torbalarından birer birer çekip bitiriyorlar ama inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmadan eğitim alsalar çok daha iyi olacak.Eğitim alamadan önce bende işte virajlarda ve virajlı yollarda ne kadar hızlı ve yatarak girmenin iyi olduğunu düşünmezmi idik ama eğitimde bunların ne kadar yanlış ve tehlikeli olduğunu öğrenmedikmi.Hâla hızlı sürücüler öyle düşünüyorlar öylede devam edecekler.Tabiki burada kimseyi itham etmek veya ukalalık etmek için yazmadım sadece eğitimin ne kadar önemli olduğunu bir nebze olsun anlatmak istedim.Düşünsene şimdi bizlerden çok daha iyi motosiklet kullanan arkadaşların eğitim aldığını ne kadar iyi olacak ve birilerine daha iyi örnek sürücü olacaklarını.Çok daha şeyler anlatmak isterdim ama insanları sıkmamak lazım.İsteyene ben kendi şahsım adına her türlü desteği vereceğime söz veriyorum.Eğitim de düzenlenir birlikte de olunur.Yeterki isteyelim.:cat::cat:

herkese iyi geceler dilerim yorgun savaşçılar hoşgeldiniz sağ salim döndüğünüze sevindim,şurda klavyenin başında 1 sat oturuyorum sevgili boramın dediği gibi ünited popom ağrıyor kaldıki 600 km motor üstünde ne olurum onu tahmin edemiyorum,devrem anlata anlatas bitiremiyor neyse toplantıda anlatırsınız artık ben yedek peçete getireyim nolmaz nolmaz

mustafam eğitim konusuna yürekten katılıyorum eğitim şart abiiii........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar