herkese iyi günler,
dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. dün toplantıya gelirken ışıklarda durduğumda motorum stop etti. tekrar çalıştırdım. ancak verdiğim gaza tepki alamadım. 10 metre falan gidebildim. gaz veriyorum devir düşüyor. en sonunda yine stop etti. ve bir daha çalışmadı. elcikleri yeni değiştirmiştim. acaba gaz teli mi çıktı diye düşündüm. gaz teli de çıkmamıştı. bir arkadaşımı aradım geldi sağolsun. baktı inceledi. ateşlemede sıkıntı yok, marş çok güzel basıyor. benzin yarım deponun üzerinde var. benzin hortumunu çıkardık, motora benzin gitmiyor. deponun kapağını açtık ve benzin gitmeye başladı. depoya hava gitmiyormuş. toplantıdan çıktıktan sonra 100 metre gittim yine devir düşmeye başladı ve stop etti. depo kapağını çıkartıp geri taktım. tekrar çalıştı ve evime gidebildim. bu sabah da iş yerine geldim bi sıkıntı olmadı. az önce bir yere gidip geldim. depo kapağına bir bakim dedim çıkartıp. öyle bir vakumlama yapmış ki içeride, şampanya patlatır gibi ses geldi.
arkadaşlar bu tarz bir olay başına gelen var mıdır?
önerileriniz nelerdir.
bir arkadaşım depo kapağına matkapla küçük bir delik açarız bir sıkıntı kalmaz dedi.
sizin görüşlerinizi ve düşüncelerinizi merak ediyorum.