[Adana - MT]

Adana mt üyeleri hepinize selamlar.ben muvaffak uygur emekliyim bazılarınız beni tanırsınız. zar zor emekli ikramiyemle sevgili çocukluk arkadaşım FAZERR muzafferden göz temasına girip fazer s2 bordo fazer aldım.almakla yetinmeyip sürekli muzafferin işyerine gitmek istemesemde gidiyorum nasıl kurtulacağım konusunda bana acil fikir vermenizi rica ederim..tabir-i caizse elimi versem kolum gidiyor. :flower:hepinize selamlarımı sunuyorum sevgilerimi iletiyorum.:rendeer: eğer kabul ederseniz sizleri daha yakında tanımak isterim.saygılarımla.
Muvaffak abi aramıza hoş geldin.:rendeer:
Sevgili Muvaffak abim ne istiyorsa ver hemen uzaklaş ordan.Yakında Piton gibi seni yutar yoksa.:flower::flower:

herkese selamlar arkadaşlar bu hafta gezi rotası benim tarafımdan organize edilmektedir.
KIZKALESİ(akyarkoyu veya yaprak koy) BOL GÜNEŞLENMELİ,BOL YÜZMELİ VE YAKANTOP OYNAMALI OLACAKTIR.:flower:
ayrıca narlıkuyuda lokma tatlıyla dönüşe geçilecektir....... lütfen yüzme bilmeyenler can simitlerini yanında getirsin okadar.bahanelerle yok benim işim var layladayım,kıçım ağrıyor,misafirim gelecek,size hayırlı geziler demek tarafımdan yasaktır.:jocolor:sadece ben geliyorumu kabul ediyorum okadarrrrrr:rendeer:

Muzaffer abim yola kaçta çıkılacak ?

Adana İl Temsilcisi
Muygur -Muvaffak Uygur,muvaffak kardeş,sana sadece ALLAH YARDIMCIN OLSUN demek gerekiyor.:p bahsi geçen arkadaşımız eroin gibidir alışkanlık yapar.:queen:

Muvaffak abi hoş geldin aramıza... walla muzaffer abinin iş yerini ziyarete gideceksin, çayını içeceksin göz teması kurmayacaksın. motorlara bakacaksın bol bol ya da güneş gözlüğü takacaksın şu kaynakçı gözlüklerinden ki etkilemesin. resmen gözleriyle hipnotize ediyor adamı.
Bu pazar gezisinde tanışırız inşallah... aaa... :queen: şimdi hatırladım bu pazar sözüm vardı bi yere... yoksa benim gezi kaçırdığım görülmemiştir :flower:
Artık çarşamba toplantısında inşallah... :thumleft:

yusuf kardeşim çok haklısın... Senin yer nerede acaba bi tarif edebilir misin?
Yarın sabah uğrayacam yanına.

tamamdır kardeşim... yarın sabah çayını içmeye gelecem elimde poaçalarla birlikte... ama çok erken gelemem, tahminimce 10 gibi olur...

herkeşe iyi akşamlar ve hayırlı hafta sonları dilerim,
Uygur abim hoşgeldin sen yanlış yere takılıyorsun tabiki göz temasından kaçamazsın malesef panzehiri hala bulunamadı yapacak bişey yok,

recebim sanada selam olsun burlardan

Hoşbulduk Önderciğim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

:queen: Hoşbulduk

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Tekrar merhabalar. İçtenlik dolu tüm mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Yollarda ve ortamlarda görüşmek dileklerimle... Kazasız belasız nice günler dilerim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Muygur -Muvaffak Uygur,muvaffak kardeş,sana sadece ALLAH YARDIMCIN OLSUN demek gerekiyor.:p bahsi geçen arkadaşımız eroin gibidir alışkanlık yapar.:queen:

Bora kardeş sizler benden daha şanslısınız. Bahse konu arkadaş benim ilkokuldan bu yana arkadaşım. Ben artık iflah olmam herhalde :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı geceler adana mt

Adana İl Temsilcisi
günaydın,iyi tatiller dostlar.yarın geziye gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bol fotoğraflı br gezi raporu bekliyoruz :) kazasız belasız iyi eğlenceler

herkese iyi günler, iyi h.sonları diliyorum.
Yusuf kardeşimin iş yerin uğradım bu sabah. Adana MT t-shirlerimi de aldım. Çok da keyifli sohbet ettik. :cat:
Çok teşekkür ediyorum kendisine her şey için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar