Ben sana 2. seçeneği öneririm. Malum Adana yaz aylarında çok sıcak oluyor ve ne kadar yüksek yerde oturursan yazın o kadar rahat edersin...Şimdiden Adanaya Hoşgeldin :rendeer:
TAKENDY,oğuzcuğum,daha öncede konuştuğumuz gibi,merkezi bir yer olsun dersen 1.,muzafferin dediği gibi nispeten serin yer olsun dersen 2.seçenek.
Günaydın adana. takendy usta 2. seçeneği seçmelisin t.özel herzaman güzel mekandır havadardır, popilasyonu yüksektir, karizmadır Adana piyasası artık turgut özaldadır benden demesi :cat:
Vay be bir kapımız daha oldu,Adanada.
Hayırlısı olsun oğuzcum.
Bora başkan arkadaş yakınımdır
Hayır yani biline demiştim.![]()
Hoş geldiniz,
Ben 1 seçenek bölgesinde oturuyorum.
Buralar herşeye yakın ama arkadaşlarımın dediği gibi çok havadar değil ve ciddi onlamda park sorunu olan bir bölge.
şayet aracın ve hele hele motorun varsa kesin otoparkı olan bir binadan ev tutmalısın diyorum.:cat:
takendy,
Fuzuli caddesi iyi bir seçim. Nehir ve park manzarası çok iyi. Galleria nın karşısında olmak Gazipaşa ve Toros caddesine hatta Ataturk caddesine yürüyebilirsiniz demek. Şehir merkezine yürüyüş mesafesinde olmak inanılmaz avantajlı. Ayrıca nehire yakın olmanız sebebiyle merkez parkta veya eskibarajdan geçerek ırmağın karşı kıyısında rahatlıkla yürüyüşe gidebilirsiniz demek. Ben guzelyalıda(huzurevi mahallesinin karşısı), göle bakan kısımda yaşadım ama eve gidip gelirken o trafik ve zaman insanı yıldırıyor. Özellikle Huzurevlerinde eve girdikten sonra sokaga çıkıp yürüyecek, takılacak yerler yok, arabaya binip göl kenarına gidebilirsiniz ama Fuzuli den her yere yürüyebilirsiniz. Huzurevi tarafı daha havadar ama yazın Adanada klima olmazsa her yer yanıyor. Adanaya hoşgeldiniz!
selam beyler bende adanadan motorsporları tutkunu olarak motora geçiş yaptım. aranızda bir kişilik daha yer varsa etkinlik aktivitelere katılmak isterim. saygılar sevgiler herkese iyi forumlar.
Herkese selamlar olsun ....
Yusuf başkanım bendede hafta sonuna ait resimler var .... en kısa zamanda yükleyeceğim siteye ...
Orhan Bey hoş geldiniz.Selam ben geldim...![]()
Herkese selamlar olsun ....
Yusuf başkanım bendede hafta sonuna ait resimler var .... en kısa zamanda yükleyeceğim siteye ...
Etemhanım ... adının hakkını vermişin helal sana yiğidim .... çok sevindik ailece bu habere ama şaşırmadık .... çünkü zaten sendende bu beklenir ... Başarılarının devamını bekliyoruz ailecek .... Yusuf Başkanım artık iyi bir yaz tatili hediyesi kazandı sanırım bu delikanlı ....![]()