[Adana - MT]

Bugün jönyusuf, yarın yusuf ziya ... ozaman çarşamba toplantısında çifte doğum günü partisi...iyiki doğdunuz dostlar, nice sağlıklı, mutlu yıllara

selam beyler bende adanadan motorsporları tutkunu olarak motora geçiş yaptım. aranızda bir kişilik daha yer varsa etkinlik aktivitelere katılmak isterim. saygılar sevgiler herkese iyi forumlar.

takendy,
Fuzuli caddesi iyi bir seçim. Nehir ve park manzarası çok iyi. Galleria nın karşısında olmak Gazipaşa ve Toros caddesine hatta Ataturk caddesine yürüyebilirsiniz demek. Şehir merkezine yürüyüş mesafesinde olmak inanılmaz avantajlı. Ayrıca nehire yakın olmanız sebebiyle merkez parkta veya eskibarajdan geçerek ırmağın karşı kıyısında rahatlıkla yürüyüşe gidebilirsiniz demek. Ben guzelyalıda(huzurevi mahallesinin karşısı), göle bakan kısımda yaşadım ama eve gidip gelirken o trafik ve zaman insanı yıldırıyor. Özellikle Huzurevlerinde eve girdikten sonra sokaga çıkıp yürüyecek, takılacak yerler yok, arabaya binip göl kenarına gidebilirsiniz ama Fuzuli den her yere yürüyebilirsiniz. Huzurevi tarafı daha havadar ama yazın Adanada klima olmazsa her yer yanıyor. Adanaya hoşgeldiniz!

Adana İl Temsilcisi
:rendeer:her iki YUSUF kardeşime,nice,sağlıklı,huzurlu ve mutlu yaşlar temenni ediyorum.:rendeer:

Ben sana 2. seçeneği öneririm. Malum Adana yaz aylarında çok sıcak oluyor ve ne kadar yüksek yerde oturursan yazın o kadar rahat edersin...Şimdiden Adanaya Hoşgeldin :rendeer:

Teşekkür ederim.

TAKENDY,oğuzcuğum,daha öncede konuştuğumuz gibi,merkezi bir yer olsun dersen 1.,muzafferin dediği gibi nispeten serin yer olsun dersen 2.seçenek.

Abi seninle konuştuktan sonra iş için birkaç kez geldim bir iki saat kalıp ayrıldım hala tam anlamıyla keşif yapabilmiş ve karar verebilmiş değilim ,

Günaydın adana. takendy usta 2. seçeneği seçmelisin t.özel herzaman güzel mekandır havadardır, popilasyonu yüksektir, karizmadır Adana piyasası artık turgut özaldadır benden demesi :cat:

o bölge ağır basıyor şimdilik ama zaten şehir değiştirmek zor bir karar hele birde hakim olamadığın tanımadığın bir şehirse iyice zorlaşıyor sonuca ulaşmak :)

Vay be bir kapımız daha oldu,Adanada.
Hayırlısı olsun oğuzcum.
Bora başkan arkadaş yakınımdır :)
Hayır yani biline demiştim.:)

her zaman başımızın üzerinde yerin var Özer abi , teşekkür ederim.

Hoş geldiniz,
Ben 1 seçenek bölgesinde oturuyorum.
Buralar herşeye yakın ama arkadaşlarımın dediği gibi çok havadar değil ve ciddi onlamda park sorunu olan bir bölge.
şayet aracın ve hele hele motorun varsa kesin otoparkı olan bir binadan ev tutmalısın diyorum.:cat:

ofisimiz Atatürk cad. üzerinde , araç var gelince motorumuzda olacak özellikle otopark olan bakıyorum ancak otoparklar genelde düdük kadar :)

takendy,
Fuzuli caddesi iyi bir seçim. Nehir ve park manzarası çok iyi. Galleria nın karşısında olmak Gazipaşa ve Toros caddesine hatta Ataturk caddesine yürüyebilirsiniz demek. Şehir merkezine yürüyüş mesafesinde olmak inanılmaz avantajlı. Ayrıca nehire yakın olmanız sebebiyle merkez parkta veya eskibarajdan geçerek ırmağın karşı kıyısında rahatlıkla yürüyüşe gidebilirsiniz demek. Ben guzelyalıda(huzurevi mahallesinin karşısı), göle bakan kısımda yaşadım ama eve gidip gelirken o trafik ve zaman insanı yıldırıyor. Özellikle Huzurevlerinde eve girdikten sonra sokaga çıkıp yürüyecek, takılacak yerler yok, arabaya binip göl kenarına gidebilirsiniz ama Fuzuli den her yere yürüyebilirsiniz. Huzurevi tarafı daha havadar ama yazın Adanada klima olmazsa her yer yanıyor. Adanaya hoşgeldiniz!

işte kararımızı netleştiremememizin en açık örneklerinden biri , klima benden sorulur , teşekkürler.

Herkese iyi geceler dilerim 1 mayıs herkese kutlu olsunben memurum onların sayesinde felekten bir gün çaldım,
Duble yusuflarım her ikinizinde doğum günlerinizi en içten dileklerimle kutlar sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim,iyiki doğdunuz

Takendy atla gel hafta sonu misafirim ol sana iki tarafıda gezdirelim kararı sen ver,benim fikrim fuzuli cad.sıcak adanada her herde sıcak 3-5 derecenin ö nemi yok ama nemin önemi var:)

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Bu gün hava yine bir garip :pale:

---------- Post added at 09:16 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

selam beyler bende adanadan motorsporları tutkunu olarak motora geçiş yaptım. aranızda bir kişilik daha yer varsa etkinlik aktivitelere katılmak isterim. saygılar sevgiler herkese iyi forumlar.

Merhaba arkadaşım,
Hoş geldin. Biraz kendini tanıtırsan seviniriz.

Günaydın arkadaşlar :rendeer:

Herkese selamlar olsun ....

Yusuf başkanım bendede hafta sonuna ait resimler var .... en kısa zamanda yükleyeceğim siteye ...

4 gözle bekliyorum :flower:

Geçte olsa her iki Yusuf'ların doğum gününü kutluyor nice yıllara diyorum...::wish:: ::wish:: ::wish::

Bora abi,
Muzaffer,
Bu akşam bilgisayarı eve götüreceğim. Bendeki resimleri birinize e mail atarım sizde fırsatınız olunca yüklersiniz artık.
Başka çarem şimdilik yok.:pr:

Yusuf abi iyiki doğdun, iyiki varsin, eşinle ve cocuklarınız birlikte sağlıklı , huzurlu ve. Kazasiz nice yıllar temenni ederim.Ayrica gecte olsa jon Yusuf kardesiminde dogum gununu kutlar,mutlu yıllar dilerim.

Herkese selamlar olsun ....

Yusuf başkanım bendede hafta sonuna ait resimler var .... en kısa zamanda yükleyeceğim siteye ...

Etemhanım ... adının hakkını vermişin helal sana yiğidim .... çok sevindik ailece bu habere ama şaşırmadık .... çünkü zaten sendende bu beklenir ... Başarılarının devamını bekliyoruz ailecek .... Yusuf Başkanım artık iyi bir yaz tatili hediyesi kazandı sanırım bu delikanlı ....:):):):)

Çok teşekkür ederim Hüseyin abi.. Yaz tatili fikride çok hoşmuş ama hiç aklıma gelmemişti :queen::flower:

Herkese iyi günler arkadaşlar selamlar saygılar hürmetler:) yusuf abi nice mutlu yıllara ailen le beraber sağlık sıhhat içinde jon yusuf kardeşim sana da nice mutlu yıllara aynı temenni ler senin için de geçerli:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.

DUYURU
hava şartları müsait görünüyor,bir değişiklik olmazsa,pazar günü;
NİZİP'e,sabri ustayı ziyarete gideceğiz.oradan,BİRECİK'te KELAYNAK hayvanat bahçesi ziyareti,ZEUGMA'nın çıkartılmakta olduğu harabelerin ziyareti ve ADANA'ya dönüş düşünüyoruz.yaklaşık gidiş:250 km.toplamda 550-600 km.lik bir gezi olacak.bu yüzden erken çıkış yapmak zorundayız.otobanı kullanacağımız için,KGS/OGS nizi almayı unutmayınız.
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı MOLA
KESİN HAREKET SAATİ :07.00
bilgilerinize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar