[Adana - MT]

MERHABA ARKADAŞLAR,
Bora başkanım,
Akşama yağmur yok değil mi?
Ceyhan' a sırılsıklam gitmeyelim sonra.:mrgreen:

Herkese iyi günler,
Çok önemli bir konu için bir duyuru yapmam gerekiyor.

Arkadaşlar babam 1-5 mayıs tarihleri arasında ameliyat olacak. Tam olarak hangi gün olacağı konusunda doktor arayıp haber verecek.
Ameliyat için 5 ünite kana ihtiyaç var. B rh(+) kan gurubu olan ve kan vermeye bir engeli bulunmayan arkadaşlar bana ulaşabilirler mi acaba.

Herkese iyi günler,

Arkadaşlar babam 1-5 mayıs tarihleri arasında ameliyat olacak. Tam olarak hangi gün olacağı konusunda doktor arayıp haber verecek.
Ameliyat için 5 ünite kana ihtiyaç var. B rh(+) kan gurubu olan ve kan vermeye bir engeli bulunmayan arkadaşlar bana ulaşabilirler mi acaba.

Bahadır,
Şimdiden geçmiş olsun. Benim kan gurubu 0 RH + her guruba verebileceğim ifade eliyor. Şayet işinize yarayacaksa benim açımdan sorun yok.:cat:

Adana İl Temsilcisi
Bora başkanım,Akşama yağmur yok değil mi?' ceyhan'a sırılsıklam gitmeyelim sonra.:mrgreen:
şimdi baktım,bu gece için,incirlik %10 yağışlı diyor,devlet meteoroloji yağış yok diyor.
kardeş çok geçmiş olsun,benimki de 0 RH +, lazım olursa hazırım.

Herkese iyi günler,

Geçmiş olsun Bahadır benim kanımda 0 RH + gündüz çalışdığım için ancak akşam kan verebilir. İşine yarıyorsa haber vermen yetrli olacaktır. :cat:

teşekkürler muzaffer abi... ameliyat tarihi belli olunca kan verme konusunu görüşecem doktorla. kızılay başka kan gruplarından kan alarak istenilen kanı veriyormuş. onu araştıracam. olursa öyle bir şey haber veririm.

Tüm arkadaslara iyi günler. Bahadır kardeş benim kan grubum Brh+ pozitif ne zaman istersen verebilirim.sanıyorum tlf var sende.

Bahadır kardeş geçmiş olsun,Umarım babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Bu arada akşama gelecek arkadaşlar için,Nargile keyfi,aç gelecek olanlar için Mantı,İçli köfte,Kapama imiş bende heç yemedim.:cherry: ayrıca ızgara çeşitleri hazırlattım.Hadi bakalım bekliyoruz.Görüşmek üzere.:king::king:

Merhbalar
Bahadır abimiz, geçmişler olsun, yapabileceğimiz ne varsa biz buradayız. Babanıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz...
Mustafa abicim güzel davetinizden ötürü teşekkür eder, ayrıca gelemiyeceğimide beyan ederim :)

Bora başkanım, emre arkadaşım ve diğer arkadaşlarım. hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden ötürü.
ameliyat tarihi kesinleşince ve kan alma durumu için kızılayla görüştükten sonra bilgi verecem.
allah hepinizden razı olsun...

geçmiş olsun bahadır ım. Benim kanım çok nadir bulunan o rh negatif dir bilginize. Kızılay çok peşimde dolanıyor kan ver diye :queen: her 6 ayda bir ünite veriyorum yetmiyor adamlara ya :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------

Başkanım yağmur yağacak gibi duruyor ha :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Başkanım yağmur yağacak gibi duruyor ha :)

Arkadaşlar çok çok istediğim halde aranızda bulunamadım bazı sebeblerden dolayı bu ceyhan bir bana nasip olmadı gitti vesselam size iyi muhabetler herkese selam olsun bir dahaki sefere kismetse...

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.
dün akşam,keyifli geçti.6 motor gittik.oradaki arkadaşlarımızı da ziyaret etmiş olduk ayrıca son derece güzel bir fırtına ve gece sürüşü deneyimi daha oldu.:cat:

Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Dünkü Çarşamba toplantısını Ceyhan'da yaparak bizleri ziyaret eden tüm dostlara teşekkür ediyorum,bu arada isteyipte gelemeyen arkadaşlarada tabiki!:thumleft::thumleft:

Hadi bakalım kampçılar sizleri bekliyor olacağız.:flower::flower:
Hava Cumartesi ,Pazar Bora abinin deyimi ile AMPÜL:cherry:

Adana İl Temsilcisi
evet,c.tesi-pazar hava açık gösteriyor.kampçılar kalmasıııııın.:p

Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Dünkü Çarşamba toplantısını Ceyhan'da yaparak bizleri ziyaret eden tüm dostlara teşekkür ediyorum,bu arada isteyipte gelemeyen arkadaşlarada tabiki!:thumleft::thumleft:

Bizi ağırladığın için ve muzoyu son anda açlıktan kurtardığın için biz sana teşekkür ederiz...:mrgreen:

gunaydın adana mt
arkdaslar hafda sonu kampa gumartesi aksam 17:00 civarı giden varmı?

Ben iş çıkışında yola çıkacam, yaklaşık saat 14:30 gibi...uyarsa beraber gidelim :cat:

Hadi bakalım kampçılar sizleri bekliyor olacağız.:flower::flower:
Hava Cumartesi ,Pazar Bora abinin deyimi ile AMPÜL:cherry:

Sıkı dur geliyoruz :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar