Günaydın millet....:rendeer:
Herkese iyi günler,
Çok önemli bir konu için bir duyuru yapmam gerekiyor.
Arkadaşlar babam 1-5 mayıs tarihleri arasında ameliyat olacak. Tam olarak hangi gün olacağı konusunda doktor arayıp haber verecek.
Ameliyat için 5 ünite kana ihtiyaç var. B rh(+) kan gurubu olan ve kan vermeye bir engeli bulunmayan arkadaşlar bana ulaşabilirler mi acaba.
şimdi baktım,bu gece için,incirlik %10 yağışlı diyor,devlet meteoroloji yağış yok diyor.Bora başkanım,Akşama yağmur yok değil mi?' ceyhan'a sırılsıklam gitmeyelim sonra.:mrgreen:
kardeş çok geçmiş olsun,benimki de 0 RH +, lazım olursa hazırım.Çok önemli bir konu için bir duyuru yapmam gerekiyor.
Arkadaşlar babam 1-5 mayıs tarihleri arasında ameliyat olacak. Tam olarak hangi gün olacağı konusunda doktor arayıp haber verecek.
Ameliyat için 5 ünite kana ihtiyaç var. B rh(+) kan gurubu olan ve kan vermeye bir engeli bulunmayan arkadaşlar bana ulaşabilirler mi acaba.
Herkese iyi günler,
Çok önemli bir konu için bir duyuru yapmam gerekiyor.
Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Dünkü Çarşamba toplantısını Ceyhan'da yaparak bizleri ziyaret eden tüm dostlara teşekkür ediyorum,bu arada isteyipte gelemeyen arkadaşlarada tabiki!:thumleft::thumleft:
gunaydın adana mt
arkdaslar hafda sonu kampa gumartesi aksam 17:00 civarı giden varmı?
Hadi bakalım kampçılar sizleri bekliyor olacağız.:flower::flower:
Hava Cumartesi ,Pazar Bora abinin deyimi ile AMPÜL:cherry: