[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
Ceyhan' lı dostlarımıza akşam gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.
Başkanımın dediği gibi; akşamki fırtına farklı bir sürüş keyfi verdi bizlere:cat:

Hadi bakalım ampulcüler gene iyisiniz hava açacakmış.:mrgreen:

Bora başkanım,

Kampcılar galiba aşağı yukarı belli oldu... Buluşma yeri ve listesini oluşturacakmısın ? Gürsel, Mehmet ve ben iş durumumuzdan dolayı ancak Cumartesi 14:30 gibi buluşabiliriz :flower:

Adana İl Temsilcisi
kardeş,herkes iş durumuna göre ayarlayacağı için buluşma yeri ve saati olmayacak gibi.mesela ben eğer işe başlamamış olsaydım,cuma öğlen gidip mustafaya kamp için yardım edecektim.ama şimdi iş yerinden izin aldım ve c.tesi sabah gideceğim ve önce ceyhana uğrayacağım.oradan kampa gideceğim.adres belli:yumurtalığa az bir mesafe kala,yol 90 derece sola yumurtalığa dönen yerin oradan ,yumurtalık yoluna değilde,direk (ZEYTİNBELİ İSTİKAMETİNE)gidilecek,epey bir gittikten-sahile doğru sola dönülecek.mustafa belki daha iyi tarif edecektir.

Adana İl Temsilcisi
GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA
ADANA-ZEYTİNBELİ

di-U708.jpg

ZEYTİNBELİ-KAMP ALANI

di-KLMD.jpg

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar ben harita olayından pek anlamıyorum ama siz kısaca şöyle tarif edeyim,Yumurtalık yolundan gelip Demirtaş köyüne dönmeyip direk Zeyitinbeli kasabasına geleceksiniz ve kasabayı yaklaşık 3-5 km geçtikten sonra Küçük Yumurtalık yoluna girip portakal bahçesi var yolun solunda,bahçeyi geçer geçmek stabilize bir yol var yola girdiğinizde sizi direk Kamp alanına getirir.Bizde sizleri bekliyor olacağız inşallah,olaki bir aksilik olur yolu bulamazsanız ben gelir sizi alırım.Telefon Numaram 0532 31910357 veya 0542 4061848 telefonumu arayabilirsiniz,size yoluda tarih edebilirim.

Şimdiden geçmiş olsun bahadır abi, inşallah sağ salim hallolur.. Ben ARh + ama yinede verebiliriz bilgin olsun ... Hayırlı akşamlar .

En iyi akşamlar adana mt iş yoğunluğun dan dolayı kampa gelememeyecek gibi görünüyor ama tam da belli değil kısmet artık inşallah bir boşluk olurda dostlarımla birlikte vakit geçirebileceğim bir ortam olur

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.bugün haftanın son bulutlu günü yarın/pazar AMPUL.:cat:
eveeet,kampçılar son hazırlıklaaaaar.:p

Valla Ceyhanlı dostlarım bende gelmek istedim ama motorum olmadığı ve kullandığım şirket aracımda müsait olmadığı için gelemedim .... Kusuruma bakmayın artık ... Sağ olsun dostlarımdan biriside hadi gel senide götürelim demedi :) .... bir tek fazer muzaffer abi dükkandan istediğin motoru al dedi ama emanet motora binmediğimden onuda kabul edemedim ... ama bir daha ki sefere dolmuşlada olsa gelirim inşallah heşerilerimin yanına ... Söz....:):):):) ....

Günaydın eski MT'daşlarım,
Yarın saat 9.30 civarı Hamok olarak İskenderun'dan yola çıkıp kampa geliyoruz :mrgreen:

Görüşmek üzere :flower:

Günaydın millet...:rendeer:

Valla Ceyhanlı dostlarım bende gelmek istedim ama motorum olmadığı ve kullandığım şirket aracımda müsait olmadığı için gelemedim .... Kusuruma bakmayın artık ... Sağ olsun dostlarımdan biriside hadi gel senide götürelim demedi :) .... bir tek fazer muzaffer abi dükkandan istediğin motoru al dedi ama emanet motora binmediğimden onuda kabul edemedim ... ama bir daha ki sefere dolmuşlada olsa gelirim inşallah heşerilerimin yanına ... Söz....:):):):) ....

Bak sen, kankim sitem ediyor, sen istedinde biz götürmedikmi :thumright Ama senin eş durumundan dolayı kimse teklif etmemiştir ama gelmek istiyorsan demir motorum hazır :cat:

Günaydın millet...:rendeer:

Bak sen, kankim sitem ediyor, sen istedinde biz götürmedikmi :thumright Ama senin eş durumundan dolayı kimse teklif etmemiştir ama gelmek istiyorsan demir motorum hazır :cat:

Vay kankim benim sağolasın .... benimki latife tabiiii ... yoksa biliyorum teklifsiz atlarım demir atın ardcı locasına .... :):):).... Siteye giremediğimden son dakika haberim oldu ondan , yoksa gelirdim ....

günaydın ADANA MT.bugün haftanın son bulutlu günü yarın/pazar AMPUL.:cat:
eveeet,kampçılar son hazırlıklaaaaar.:p

Bora başkanım, sen bizden önce orda olacağın için ılgaz ailesi ve aşık ailesi için güzel çadır yeri ayırmanı rica ederim :cat: şöyle suya yakın, gölgesi, manzarası olsun :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar