[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
havanında güzelliğinden istifade ederek,gece sürüşü yapmak ve ceyhanlı arkadaşlarımızı ziyaret etmek için,yarın akşamki toplantıyı CEYHAN'da yapmayı planladık.katılmak isteyen arkadaşlarıma duyurulur.bilgilerinize.
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı MOLA.
BULUŞMA SAATİ:19.30
GİDECEKLER:
1-ben,
2-b.muzaffer,
3-k.muzaffer,
4-banat yusuf,
5-
6-
7-
8-

Adana İl Temsilcisi
maşallah,kız gibi,tekrardan hayırlı olsun yusufum.ismi ZAHTER yerine hani FZ6 ya =FAZİLET olsun bence.:queen:

Yusuf,
Yarın akşam gel bakalım motorun gece nasıl görünüyor.
Bir bakalım:queen:

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:13 ----------

maşallah,kız gibi,tekrardan hayırlı olsun yusufum.ismi ZAHTER yerine hani FZ6 ya =FAZİLET olsun bence.:queen:

Bora başkanım,
ZAHTER ismini plakadan dolayı vermiş bence ama ZAHİDE' de olabilir:cherry:

---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

ZÜHTÜ' de olur ZÜH:pl:

Arkadaşlar ne yalan söyliyeyim çok mutlu ettiniz bizleri.Süper oldu tüm dostlarla bir arada çok güzel bir akşam olacak.
Peki arkadaşlar toplantımız yemekli mi olacak yani bazı arkadaşlarımız işlerinden geç çıkıyorlar yani evlerine gidip yemek falan derken saat epey geç olur,ama yok biz toplantıda yemek te yeriz diyorsanız Salih ustanın lokantasından rezervasyon yaptırayım çok enfes bir yerdir ve yemekleride çok lezzetlidir.Evet yemekli gelenler barnak galdırsın.:cherry::cherry:

Abi Zahter daha keyifli :thumleft:

Yusuf,
Yarın akşam gel bakalım motorun gece nasıl görünüyor.
Bir bakalım:queen:

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:13 ----------

Bora başkanım,
ZAHTER ismini plakadan dolayı vermiş bence ama ZAHİDE' de olabilir:cherry:

---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

ZÜHTÜ' de olur ZÜH:pl:

Evet yusuf abi pilakadan asınlandi zaten :cat:

Arkadaşlar ne yalan söyliyeyim çok mutlu ettiniz bizleri.Süper oldu tüm dostlarla bir arada çok güzel bir akşam olacak.
Peki arkadaşlar toplantımız yemekli mi olacak yani bazı arkadaşlarımız işlerinden geç çıkıyorlar yani evlerine gidip yemek falan derken saat epey geç olur,ama yok biz toplantıda yemek te yeriz diyorsanız Salih ustanın lokantasından rezervasyon yaptırayım çok enfes bir yerdir ve yemekleride çok lezzetlidir.Evet yemekli gelenler barnak galdırsın.:cherry::cherry:

Mustafa abi ben direk iş yerinden geleceğim için karnım zil çalıyor olacak yemekli olsun ne olur :wiinkk:

Bu arada Özden abiyi mutlu edeceğim xxxl t shirtlerini hazırladım gelince onlarıda getireceğim :queen:

Adana İl Temsilcisi
GÜNCEL
1-ben,
2-b.muzaffer,
3-k.muzaffer,
4-banat yusuf,
5-yusuf ve ZÜHTÜSÜ:queen:
6-muttalip,
7-
8-

Son düzenleme:

Bende iş yerinden çıkıp direk geleceğim ama aparatif birşeyler olsa daha iyi olur :wiinkk: yoksa çok yiyiyorum :mrgreen: Nargile keyfi yapabileceğizmi :cherry:

Arkadaşlar,
Bana her türlü uyar.
Yemek yediğimiz yerde çay varsa tok olan arkadaşlarımız çay keyfi yapabilir.
Ama yemek yiyecek azınlıkta ise direk cafeye gitsek daha iyi olur.:bounce:

Mustafa hocam,
Sende rüzgara göre yelken açıyorsun.:mrgreen:
Salih ustanın orada hem yemek, hem nargile, hemde aperatif mi var.
Yoksa sen hepimize bir mavi boncuk mu takıyorsun:queen:
Yusuf abi Salih Ustanın oraya gitmiyeceğiz,baksana kimse yemek yemiyor, Yeşil kafeye gidiyoruz.:cherry:

---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Mustafa hocam, sen bu işi kıvırıyorsun :mrgreen:
Sizleri memnun etmek istiyoruz,hizmette sınır yoktur.:thumleft::thumleft:

Mustafa, sen şimdi bize bu yeşil cafenin yerini tarif et bakim :wiinkk: Yoksa orayı nasıl bulacaz :mrgreen: yada birileri bizi ceyhan girişinde karşılaz :bounce:

herkese iyi akşamlar dilerim yusufum zühtün hayırlı olsun boranın deyimiyle AMPUL maşallah allah kaza bela vermesin ben malesef gelemiyorum üzgünüm hafta sonuna kampa saklıyorum anca adam ayarlayabildim,dikkatli gidip gelin ve iyi eğlenin demekten başka çarem yok sanırsam.

Hayırlı gecelerr.. Yusuf abi hayırlı uğurlu olsun.. Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar